Κυριακή, Ιανουαρίου 10

Συνεχίζουν να χάνουν "έδαφος"... Νέα ισοπαλία για Έρυσσο-Πρόννους 1-1 στα Μακρυώτικα


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  1-1
                                    
Ομάδες των ισοπαλιών αναδεικνύονται Έρυσσος και Πρόννοι
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, που στιγματίστηκε από έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό (Νικολετάτος Πρόννων), στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας που έγινε στα Μακρυώτικα, Πρόννοι και Έρυσσος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι μπορεί να χαρακτηριστούν σαν ομάδες των ισοπαλιών, αφού αυτή ήταν η 3η στους σε πέντε μέχρι τώρα αγώνες τους.
Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα χωρίς φάσεις και τους φιλοξενούμενους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο η εικόνα δεν άλλαξε και η πίεση των φιλοξενούμενων έγινε μεγαλύτερη. Είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, προηγήθηκαν, αλλά τελικά έφυγαν από τα Μακρυώτικα χωρίς το τρίποντο που ήταν το ζητούμενο.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 12’ για τους φιλοξενούμενους και τον Σιμάτο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση στην κοντινή κεφαλιά του Νικολετάτου, μετά την σέντρα από δεξιά του Ζαπάντη, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 23’ και πάλι ο Σιμάτος δεν θα έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ του Αθ. Τραυλού.
Με αυτές όλες και όλες τις φάσεις θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και στο 58’ οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν και πάλι, με την κεφαλιά όμως του Τσάκου να καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 68’ οι Πρόννοι θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με σουτ του Σπ. Τραυλού στην δεξιά γωνία του Σιμάτου, ύστερα από λάθος διώξιμο των αμυντικών των γηπεδούχων.
Στο 70’ θα έρθει η ψυχρολουσία για την ομάδα των Πρόννων και η ισοφάριση μετά το 1-1 από την Ρυσσιάνικη ομάδα.
Ο Σιμάτος με βολέ θα βρει στο κέντρο τον Μαζαρακιώτη, αυτός με το κεφάλι θα γυρίσει την μπάλα στον Μπέλο που θα μπει στην περιοχή και από πλάγια αριστερά με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.
Τέλος στο 82’ ο Τσάκος θα απειλήσει, μετά το κόρνερ από δεξιά, με ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Έτσι με το τελικό σφύριγμα οι ομάδες θα «μοιραστούν» τους βαθμούς και θα περιμένουν τα σημερινά αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων για να δουν που θα βρίσκονται στην βαθμολογική κατάταξη, με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθό την κα Μ. Μασταγκά και τον κ. Ε. Σούλα.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:Σιμάτος, Ζαμπέλης Γ., Βασιλάτος (46’ Διακάτος), Tavani G., Γιαννάτος, Ζαμπέλης Α., Καράβελας, Παπαδημητράτος (46’ Μαρκαντώνης), Μαζαρακιώτης, Kαββαδίας Ν. (66’ Μπέλος), Papa.

Πρόννοι:Παπαβασιλείου, Παππάς, Μπεσλίκας, Αλεξίου, Σολωμός Γ., Τραυλός Αθ., Ζαπάντης, Κουτροκόης, Τραυλός Σπ., Χιόνης (46’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Νικολετάτος (46’ λ.τ. Τσάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου