Κυριακή, Ιανουαρίου 10

Πήρε το ντέρμπι ο Εθνικός 3-0 τα Ομαλά


Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  3-0
                                                            
Ψάξτε.... για τον δεύτερο
Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, σήμερα το απόγευμα στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος Εθνικός Κεφαλονιάς, πήρε μεγάλη νίκη 3-0, από τα Ομαλά και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς πλέον από τους δεύτερους Πρόννους που χθες άφησαν δυο πολύτιμους βαθμούς στα Μακρυώτικα.
Έτσι η ομάδα του Ν. Κουρούκλη γίνεται το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Β’ κατηγορία.
Σε γενικές γραμμές η Ληξουριώτικη ομάδα ήταν καλύτερη και η νίκη της μπορεί να χαρακτηρισθεί δίκαιη. Από την άλλη τα Ομαλά έπαιξαν φιλότιμα αλλά στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχα στις φάσεις με τα δοκάρια. Σίγουρα θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι καλύτερο από το Ληξούρι.
Στην αρχή όπως και σε όλα τα γήπεδα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ν. Κοσμετάτου.
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 στο 14’, μετά την ατομική ενέργεια του Κ. Αραβαντινού, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου.
Μια ωραία συνεργασία Κ. Αραβαντινού - Μαυροειδή στο 32’, θα φέρει και το 2-0 για τους γηπεδούχους, αφού ο δεύτερος στο τετ α τετ του με τον Παπαστεργίου δεν αστοχεί και δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Παραλίγο αυτογκόλ για τα Ομαλά στο 40’, όταν ο Νεόφυτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, θα την στείλει στο αριστερό δοκάρι της εστίας της ομάδας του.
Την ίδια τύχη και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου θα έχει και το πλασέ μέσα από την περιοχή του Α. Γεωργόπουλου με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ceca.
Οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα τέρματα τους τρία και θα προηγηθούν 3-0 στο 75’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δ. Αραβαντινού.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν και πάλι άτυχοι αφού το πλασέ του Α. Γεωργόπουλου θα σταματήσει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ceca.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Ceca, Λαδάς, Αντωνάτος (69’ Παπλάς), Γαλανός, Αραβαντινός Κ., Βώρος, Μαυροειδής (75’ Κοσμάτος), Αραβαντινός Δ., Αραβαντινός Ν. (77’ Καλιμάνης), Γιακουμάτος, Αραβαντινός Α.
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Παπαστεργίου, Σέρρας, Στρακάτος, Μαζαράκης (77’ Γεωργόπουλος Ν.), Νεόφυτος, Δανελάτος (41’ Γεωργόπουλος Α.), Τσακαρισιάνος, Μινέτος (77’ Παπαδογεωργός), Βαλεντής, Τζάκης Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου