Κυριακή, Οκτωβρίου 23

4-1 οι Πρόννοι στο τοπικό ντέρμπι τον Ηρακλή. Αποτέλεσμα που δίνει σιγουριά για τη ρεβάνς (Εικόνες)


Με το τοπικό ντέρμπι των Τζανάτων, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων – Α.Ο. Πρόννων, σήμερα το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου.
Στα Τζανάτα λοιπόν, σε ένα παιχνίδι σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αφού εκτός του αποτελέσματος, μετράει εδώ το γόητρο και η φανέλα!
Είχαμε μια πολύ δυνατή «μάχη», και κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες (για ένα γκολ των γηπεδούχων που έφεραν και την αποβολή του Σπαθή), σε έναν αγωνιστικό χώρο που κάθε άλλο παρά σε καλή κατάσταση βρίσκεται, για 45’.
Οι ομάδες με πολλές ελλείψεις, φάνηκαν ανέτοιμες, αρκετά κουρασμένες και από ένα σημείο και μετά αυτό έβγαινε στις προσπάθειες τους στο αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην είναι καλό το θέαμα που πρόσφεραν σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο από την γύρω περιοχή.
Τελικά πιο καλύτεροι στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Σπαθή, και με τις δυο αλλαγές του Δημ. Κουρκουμέλη, θα αναλάβουν την πρωτοβουλία και θα πάρουν μια σημαντική νίκη με τελικό σκορ 4-1!
Ένα σκορ που δεν αφήνει και μεγάλη αισιοδοξία στους γηπεδούχους για ανατροπή στον επαναληπτικό στο ίδιο γήπεδο.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 5΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα επισκεφθούν την εστία του Άννινου, με ένα σουτ από τον Ιντζέ, μέσα από την περιοχή, να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Ένα δυνατό σουτ του Α. Σπαθή για τους γηπεδούχους στο 10’, θα έχει την ίδια τύχη.
Στο 25’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Ζαπάντη από αριστερά, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον Ιντζέ και πάλι να αστοχεί.
Με τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη οι Πρόννοι θα μπουν πιο δυνατά και στο 52’ θα προηγηθούν 0-1 με γκολ του Χιόνη, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο λίγο πριν, είχε κερδίσει ο Λιναρδάτος από τον Ν. Στάβερη.
Ο Λιναρδάτος θα πετύχει το 0-2 στο 58’ από κοντά με πλασέ μετά από εξαιρετική παράλληλη πάσα του Τραυλού από δεξιά.
Οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στο 62’ και θα μειώσουν σε 1-2, μπαίνοντας παράλληλα και πάλι στο παιχνίδι, με τον Κ. Στάβερη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας, μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Ρασσιά, και να πλασάρει τον Παπαβασιλείου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων θα είναι άμεση και συγκεκριμένα στο 69’ με τον Κ. Ζαπάντη να εκτελεί φάουλ, οι αμυντικοί να μην μπορούν να απομακρύνουν και ο Τραυλός από κοντά με πλασέ να πετυχαίνει το 1-3 για την ομάδα του.
Ένα δυνατό σουτ στη συνέχεια και στο 85’ από τον νεαρό Αλεξίου θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ, πάνω από την εστία του Άννινου.
Τέλος στο 90+1’ ο Σπαθής θα αλλάξει το κόρνερ με τον Ζαπάντη, ο τελευταίος θα σεντράρει στην μικρή περιοχή, και τον Λιναρδάτο να πετυχαίνει το 1-4 για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του στον αγώνα.
Έτσι οι Πρόννοι θα πάνε στον επαναληπτικό με ένα σκορ ασφαλείας για την πρόκριση.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Απ. Καραίσκο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(----),Άννινος, Μηλιαρέσης, Καμπίτσης, Δημητράτος, Στάβερης Ν., Σπαθής, Ραπάι, Ρασσιάς (84’ Βανδώρος), Καχρίλας (80’ Μαράτος), Στάβερης Κ., Λυμπεράτος.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Χιόνης, Αλεξίου, Κουρκουμέλης Κ., Νικολετάτος (70’ Κουτροκόης), Τραυλός, Μικελάτος (46’ Σπαθής Λ.), Ζαπάντης, Ιντζές (46’ Λιναρδάτος).
Φώτο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου