Σάββατο, Οκτωβρίου 22

"Έβρεχε" γκολ στις Κεραμειές.... με "καρέ" τερμάτων του Βουκελάτου Παγκέ-Οδυσσέας 7-0

Ασταμάτητοι Πάγκε-Βούκε μπήκαν με "φόρα" στη φετινή σεζόν
7-0 τον Οδυσσέα και περιμένουν τον αντίπαλο τους στον επόμενο γύρο
Όπως αναμενόταν, ο Παγκεφαλληνιακός επιβεβαιώνοντας,  το τίτλο του φαβορί, πήρε από τον πρώτο αγώνα, μεγάλη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου..
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου σήμερα το πρωί στις Κεραμειές, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πήρε μια πανεύκολη νίκη και όπως προαναφέραμε, ουσιαστικά και την πρόκριση με σκορ 7-0, απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Ιθάκης τον Οδυσσέα.
Οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού σαφώς πιο ενισχυμένοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, είχαν την υπεροχή και με σωστή κυκλοφορία έφταναν με σχετική άνεση, απέναντι από την εστία του Μουράγι, όσο έπαιξε και του Αλπίτση στη συνέχεια.
Αντίθετα οι «κιτρινόμαυροι» από τον Σταυρό, με πολλές απουσίες, δεν φάνηκαν έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι, απέναντι σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο, προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλά τον δείκτη του σκορ, όσο άντεξαν, αλλά μέχρι εκεί, αφού το τελικό 7-0 δεν τους δικαίωσε.
Σε γενικές γραμμές η νίκη του Παγκέ, ήταν απόλυτα δίκαιη, όσο και εύκολη, ενώ το μέγεθος του σκορ τα λέει όλα. 
Μάλιστα τον κάνει απόλυτο φαβορί για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στο Βαθύ, σε ένα παιχνίδι τυπικής, πλέον διαδικασίας.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα
Μόλις στο 12’ και στην πρώτη του καλή ευκαιρία ο Παγκέ θα ανοίξει το σκορ στο 1-0. Ο Π. Τριανταφυλλίδης με μια εκπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας και αριστερά του Οδυσσέα, θα βρει τον Βουκελάτο απέναντι από τον Μουράγι που πραγματοποιούσε έξοδο, με τον τελευταίο να του περνάει την μπάλα, με πλασέ από πάνω του, και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.
Καλή φάση για τον Οδυσσέα και την ισοφάριση στο 19’. Ο Π. Κουτσουβέλης θα περάσει υπέροχα την μπάλα κάθετα στην περιοχή του Σκαμαντζούρα για τον Ανδριανάτο, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει την προβολή να την στείλει στα δίχτυα, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων την «μαζεύει» με έξοδο, χωρίς περαιτέρω κίνδυνο για την εστία του.
Στο 21’ ο Μπαζάρογλου εκτελεί το κόρνερ από δεξιά η μπάλα στην περιοχή και τον Φατούρο να μην μπορεί να απομακρύνει με το κεφάλι. Έτσι ο Βουκελάτος θα γίνει κάτοχος και εύκολα πλέον με νέα κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0 για την ομάδα του, παράλληλα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδημητρόπουλος, με μια «μεγάλη» πάσα, λίγο κάτω από την σέντρα, θα βρει τον Κλειτογιάννη στην μεγάλη περιοχή και αριστερά. Ο τελευταίος θα νικήσει τον Μουράγι στην έξοδο και με όμορφο πλασέ στο απέναντι «Γ» θα την στέλνει για τρίτη φορά στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 27’ ο Φατούρος πάνω στη γραμμή θα σώσει την ομάδα του από το 4-0, αφού θα αποκρούσει την μπάλα στο κοντινό συρτό σουτ του Μανωλάτου.
Το 3-0 θα μείνει και σκορ ημιχρόνου, μιας και οι γηπεδούχοι θα ρίξουν στροφές μέχρι την ολοκλήρωση του.
Με την έναρξη της επανάληψης και στο 46’ η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα πετύχει το 4-0, με αυτογκόλ του Μαλιακρίδα (βρήκε η μπάλα στο σώμα του), μετά την σέντρα από δεξιά του Τούρλα.
Με ένα εντυπωσιακό σουτ, μετά το κόρνερ του Μπαζάρογλου από αριστερά και την προσωρινή απομάκρυνση των «κιτρινόμαυρων» της Ιθάκης, του Βουκελάτου στο «Γ» της εστίας του Μουράγι στο 51’ θα έρθει και το 5-0 και παράλληλα το πρώτο φετινό χατ-τρικ του επιθετικού των γηπεδούχων.
Οι «κυανόλευκοι», που είχαν μπει με πολύ φόρα, στην επανάληψη, στο 53’ θα πετύχουν το 6-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Τριανταφυλλίδη, ύστερα από ανατροπή του Κλειτογιάννη από τον Φατούρο, μετά από μια εκπληκτική απόκρουση του Μουράγι στο κοντινό πλασέ του Τούρλα.
Τέλος στο 69’ ο Βουκελάτος θα πετύχει «καρέ» τερμάτων στο παιχνίδι και το τελικό 7-0 για την ομάδα του. Συγκεκριμένα Τούρλας-Τριανταφυλλίδης άλλαξαν με πολύ γρήγορες ενέργειες την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο τελευταίος θα βρει κάθετα, και λίγο έξω από την μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, τον συμπαίκτη του και αυτός με ωραίο συρτό, "μυτάκι" στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Αλπίτση.
Μετά από αυτή την εξέλιξη και τις πολλές αλλαγές από πλευράς Θ. Βουκελάτου, όπως είναι φυσιολογικό έπεσε ο ρυθμός και το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, χωρίς άλλες σημαντικές φάσεις, εκτός από κάποια άστοχα σουτ των γηπεδούχων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Απ. Καραίσκο.
Οι συνθέσεις
Παγκε:(Θ. Βουκελάτος), Σκαμαντζούρας, Μεγαδούκας (66’ Κίριο), Κλειτογιάννης (72’ Τριανταφυλλίδης Λ.), Μανωλάτος, Παπαδημητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τούρλας, Τριανταφυλλίδης Π., Παπαναστασάτος Ε., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος (75’ Μαγδαληνός Δημ.).
Οδυσσέας:(----), Μουράι (55’ Αλπίτσης), Λεκατσάς, Κώτσης, Ντάλλας, Φατούρος (75’ Μετσάνι Ε.), Μαλιακρίδας, Μπίσα, Μετσάνι Α., Κουτσουβέλης Π., Κουβαράς, Ανδριανάτος (62’ Λιβάνης).
Ακολουθεί σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου