Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πεζοπορία για φιλανθρωπικό σκοπό σήμερα το μεσημέρι


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η μεγάλη πεζοπορία, που ήταν για καλό σκοπό, με τους πεζοπόρους να φτάνουν στο Αργοστόλι, λαμβάνοντας μια πολύ μεγάλη προσωπική εμπειρία ο καθένας ξεχωριστά.
Οι πεζοπόροι, ως γνωστόν, είχαν ξεκινήσει στις 12 του Οκτώβρη, από το τραπεζάκι της Λειβαθούς και αφού πέρασαν σχεδόν τη μισή Κεφαλονιά για πέντε ημέρες  και τέσσερις νύκτες, σήμερα μετά από 80 Km μέσω Διλινάτων, όπως προαναφέραμε τερμάτισαν στο Αργοστόλι.
Τα 100 περίπου άτομα που συμμετείχαν έφτασαν στο  “Antico” όπου μαγείρεψε για το... πεζοπόρο τμήμα ο «Άλλος άνθρωπος» (free food for all).
Ο σκοπός όπως είπαμε παραπάνω ήταν ιερός, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στο, Nurture Project International, που υποστηρίζει τις διατροφικές ανάγκες προσφύγων (θηλάζουσες μητέρες, έγκυες μητέρες και τα παιδιά τους κάτω των 5), οι οποίοι προς το παρόν ζουν σε στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα και στο Animal Rescue Κεφαλονιάς - ARK για την οικοδόμηση μιας νέας προστατευόμενης περιοχής και τις τρέχουσες δραστηριότητες.
Εμείς να συγχαρούμε τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες για την δημιουργία μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης.
Φώτο από την σημερινή ημέρα













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου