Δευτέρα, Ιουνίου 12

Ξανά και ξανά..... Άξιος πρωταθλητής Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. ο Κεφαλληνιακός 2013

Μεγάλη και ιστορική ημέρα σήμερα για το Κεφαλονίτικο μπάσκετ και τον Κεφαλληνιακό 2013, αφού μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος Γ1 κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η., είναι ο φετινός πρωταθλητής!
Μετά την σημαντική επιτυχία και συμμετοχή, του Α.Σ. Κεφαλονιά στα playoffs της Α1, της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Α2 από το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, σήμερα το μεσημέρι ήταν η σειρά του Κεφαλληνιακού 2013 και του Κεφαλονίτικου μπάσκετ, να πανηγυρίσουν μια νέα επιτυχία, δείχνοντας παράλληλα σε πόσο καλό δρόμο βρίσκεται το άθλημα στο νησί! Και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση – άνοδος, μετά την προ 3ετίας επανίδρυση του Σωματείου.
Η ομάδα του Γ. Αντωνάτου και σε αυτό το παιχνίδι απέδειξε το δίκαιο του πρωταθλητή, αλλά και το ότι ήταν η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Με το σφύριγμα της λήξης των διαιτητών όλοι, παίκτες, προπονητής, διοίκηση και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν μια νέα, μέχρι την επόμενη, επιτυχία τους.
Υπήρχε και ματς
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, που περνάει σε δεύτερη μοίρα, οι πρωταθλητές μπήκαν από την αρχή δυνατά, με πάθος και πίστη για τη νίκη και την κατάκτηση ακόμη μιας κούπας, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και τελικά δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν ένα ακόμη «ροζ» Φ.Α. με σκορ 59-45 απέναντι στις Ιτιές Πατρών.
Το πιο γλυκό, ίσως της φετινής περιόδου.
Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, έπαιξαν γρήγορο και καλό μπάσκετ με αποτέλεσμα σε αυτό το διάστημα να κτίσουν μια διαφορά της τάξης των 10 πόντων (15-5).
Στο δεύτερο η εικόνα ήταν ίδια, όμως οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να μειώσουν, κυρίως από τα συνεχόμενα λάθη της ομάδας μας. Τελικά δυο τρίποντα του Μεγάλου στα τελευταία 2' απεκατέστησαν την τάξη και της έδωσαν "αέρα" έτσι απλά 12 πόντων, κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 33-21.
Στην επανάληψη η ομάδα μας, όχι μόνο διατήρησε την διαφορά, αλλά και την αύξησε. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο θα ολοκληρωθεί με τη διαφορά στο +16 (48-32) με τον Χατζηχρήστο να σκοράρει για τρεις με την λήξη.
Στο τέταρτο η σκέψη όλων ήταν στην στέψη, που θα ακολουθούσε. Έτσι σε κάποια στιγμή η διαφορά μειώθηκε στους δέκα και τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο +14' και τελικό σκορ 59-45.
Δεκάλεπτα:15-5, 18-16, 15-11, 11-13.
Μετά τα πανηγύρια ήρθε και η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. στην «κυανέρυθρη» ομάδα της Κεφαλονιάς και τον κόσμο να αποθεώνει τα παιδιά του Γ. Αντωνάτου, για τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία τους. Μάλιστα παρουσιάστηκαν με φανελάκια για την περίπτωση.
Η απονομή των μεταλλείων και του κυπέλλου του πρωταθλητή έγινε από τους κ.κ. Π. Δρακουλόγκωνα αντιπεριφερειάρχη και Άγγελο Κωνσταντάκη πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ.
Στη συνέχεια οι πρωταθλητές φωτογραφήθηκαν με το κύπελλο του πρωταθλητή.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική, χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου