Κυριακή, Ιουνίου 18

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών –Γυναικών: Πολύ καλή εμφάνιση από την Αλυσανδράτου της Γ.Ε Κεφαλληνίας στο άλμα σε ύψος


Στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο συγκεντρώθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του ελληνικού στίβου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ολυμπιονίκες, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, αλλά και οι υπόλοιποι αστέρες του στίβου (Φιλιππίδης, Τσάκωνας, Δουβαλίδης κλπ) προσέφεραν σπουδαίο θέαμα και έντονο συναγωνισμό.
Στο άλμα σε ύψος γυναικών η αθλήτρια της Γ.Ε Κεφαλληνίας, Μέμη Αλυσανδράτου, κατάφερε να είναι και πάλι στον τελικό της σημαντικότερης εγχώριας διοργάνωσης και να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση.
Η Μέμη κατέλαβε την δέκατη θέση περνώντας με την πρώτη το 1.61, το οποίο αποτελεί την καλύτερη φετινή της επίδοση. Στη συνέχεια ο πήχης μπήκε στο 1.66, ύψος που η Μέμη έριξε οριακά στο τρίτο της άλμα.  
Το αγώνισμα κέρδισε η Τατιάνα Γκούσιν της Κηφισιάς με 1.85, η οποία πριν μια εβδομάδα κέρδισε τη δεύτερη θέση στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με 1.91. Δεύτερη πανελληνιονίκης ήταν η Κυριακοπούλου της Παναχαϊκής με 1.76 και τρίτη η περσινή πρωταθλήτρια Ζάκκα του Α.Ο Φιλοθέης μαζί με τη Γαστεράτου του ΠΑΟΚ με 1.71.
Για την ΓΕΚ αγωνίστηκε στα 100 μ με εμπόδια και η Γεωργία Κορνελάτου, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματός της.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (Κ18), θα συμμετάσχει στο άλμα σε ύψος η Άννα Κρούσσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου