Δευτέρα, Ιουνίου 19

Άνοιξε ο "χορός" των μεταγραφών στον Παλληξουριακό ενόψει Γ' Εθνικής... Η 1η επίσημα

Αποτέλεσμα εικόνας για αο παλληξουριακοσ

Και τυπικά ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η μεταγραφή του Κέβιν Χασάι, από τα Διλινάτα στον πρωταθλητή Παλληξουριακό.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερο ρεπορτάζ, μέσα από το Sportsthea, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε δώσει τα χέρια με την διοίκηση και τον Σπύρο Παπαδάτο, προπονούταν κανονικά με την ομάδα και απέμεναν τα τυπικά και η οριστική συμφωνία, κάτι που όπως προαναφέραμε έγινε το Σαββατοκύριακο.
Επίσημα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον εκπρόσωπο του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική και θα προσθέταμε μια καλή λύση για τον Σπ. Παπαδάτο, ο οποίος γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από προηγούμενες συνεργασίες τους και αυτό ήταν κάτι που έφερε αυτή την συνεργασία.
Ο Χασάι την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα των Διλινάτων και η παρουσία του γενικά ήταν πολύ καλή, βοηθώντας την ομάδα του μεγάλου χωριού στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που έκανε την περασμένη χρονιά!
Εμείς να ευχηθούμε στον Κέβιν, καλή επιτυχία στην σίγουρα δύσκολη προσπάθεια που θα έχει στην κατηγορία αυτή.
Μετά τη συμφωνία ο Χασάι έκανε στο sportsthea την παρακάτω δήλωση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παληξουριακο και θα ξανά συνεργαστώ με τον κ. Παπαδάτο.
Αποτελεί πρόκληση για μένα το να με επιλέξουν, μέσα από ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών να τους βοηθήσω, σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι αναγνωρίζουν την αξία μου.
Υπάρχει μεγάλο κίνητρο πόσο μάλλο για εμάς που ψάχνουμε ακόμα το παραπάνω βήμα.
Εύχομαι μέσα απ’ τη δουλειά στο γήπεδο να ανταμειφθούμε.
Να ευχηθώ επίσης καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, κυρίως χωρίς τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου