Πέμπτη, Ιουνίου 22

Και η ενίσχυση δεν σταματά για τον Παλληξουριακό της Γ' Εθνικής... 6 τα νέα πρόσωπα

Αποτέλεσμα εικόνας για αο παλληξουριακοσ
Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό «παζάρι» για τον Παλληξουριακό, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προκειμένου η ομάδα τουλάχιστον να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και να μπει στην φάση της καλύτερης επιλογής ποδοσφαιριστών εκτός νησιού.
Έτσι ύστερα από τους Χασάι, Αντωνίου, Αντωνάτο και Ζαφειράτο, που σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενα ρεπορτάζ του sportsthea, πριν από λίγο έγινε γνωστή η συνεργασία των «ερυθρόλευκων», με έξι ακόμη ντόπιους ποδοσφαιριστές (και για αυτούς σας είχαμε ενημερώσει).
Σκαμαντζούρας Γιώργος (Τερματοφύλακας, 21 χρ., Παγκεφαλληνιακός)
Πολλάτος Δημήτρης (Επιθετικός, 23 χρ., Διλινάτα)
Kαράι Αρμάντο (Μέσος 23 χρ., Παγκεφαλληνιακός)
Πολυδωράτος Γεώργιος (Αμυντικός, 23 χρ., Φωκάτα)
Καππάτος Άρης (Αμυντικός, 16 χρ., Εικοσιμία)
Βαλεντής Άγγελος (Επιθετικός, 17 χρ., Ομαλά)
Και έπεται συνέχεια.
Σίγουρα για τους παραπάνω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια της στην Γ' Εθνική.
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση του Παλληξουριακού:
«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία εντός του νησιού που έδωσαν πρόθυμα την συγκατάθεση τους για την παραχώρηση δικών τους ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας τη νέα σεζόν.
Χθες, τέλος, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο του Αγ. Αντώνη κλείνοντας έτσι την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά και δίνοντας ξανά ραντεβού για τις 24 Ιουλίου και την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου