Δευτέρα, Ιουνίου 12

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 16ο τουρνουά Μπάσκετ "Γ & Μ. Βεργωτή στα Κουρκουμελάτα

Άλλο ένα τουρνουά μπάσκετ, το 16ο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες στο πανέμορφο σταδιάκι των Κουρκουμελάτων προς τιμή των μεγάλων Κεφαλλονιτών ευεργετών, Γ. και Μ. Βεργωτή (δικό τους δημιούργημα).
Ήταν μια διοργάνωση του Α.Σ. Κεφαλονιά, με μπροστάρη τον δραστήριο γενικό διευθυντή του Συλλόγου κ. Θανάση Μουίκη και της ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς, έχοντας συμπαραστάτες, τον αντιδήμαρχο Λειβαθούς κ. Ηλία Κουρκουμέλη και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων κ. Αντώνη Αυγουστάτο. 
Η άψογη οργάνωση, η συμμετοχή, το σπουδαίο θέαμα των πιτσιρικάδων του Α.Σ.Κ., το έκαναν πολύ ευχάριστο, τιμώντας έτσι και τη μνήμη των μεγάλων ευεργετών.
Την οργάνωση των αγώνων είχε ο προπονητής Λεωνίδας Παπαδάτος και συμμετείχαν συνολικά πάνω από 100 παιδιά!!
Έλαβαν μέρος όλα τα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Κ.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με τον αγώνα επίδειξης των προμίνι και των αρχαρίων,των ομάδων του Α.Σ.Κ., όπου οι μικροί αθλητές έδειξαν το σπουδαίο ταλέντο τους και πόσο καλά διδάσκονται τα μυστικά του αθλήματος από τους έμπειρους,  καταξιωμένους και εξαίρετους προπονητές τους και μας τα μετέφεραν στο “παρκέ”, όπου πραγματικά τα θαυμάσαμε.
Όλοι κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών που είχαν πλημμυρίσει το γραφικό Στάδιο των Κουρκουμελάτων.
Τίμησαν με την παρουσία τους την σπουδαία αυτή διοργάνωση κάνοντας και τις απονομές, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μάκης Παπαναστασάτος, οι Δ.Σ. Νίκος Σκλάβος και Αντ. Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεταξάτων κ. Αντ. Αυγουστάτος, ο Δημήτρης Κουμαριώτης (αντιπρόεδρος Α.Σ.Κ.) και ο γενικός διεθντής το Α.Σ.Κ. κ. Θανάσης Μουίκης.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και την αμέριστη βοήθεια της Λίνας Πολλάκη, του Γ. Κουράκου, του Μανώλη Δούλια και του Γ. Γιαννάτου που  αλλά και των υπολοίπων παιδιών του Α.Σ.Κ.
Συγχαρητήρια σε όλους… Και του χρόνου όλοι για το 17ο!
Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν οι απονομές σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου