Κυριακή, Οκτωβρίου 8

Η κλήρωση κυπέλλου και πρωταθλημάτων Α'-Β' κατηγορίας περιόδου 2017-2018 με πολλές εκπλήξεις (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα και πολλές εκπλήξεις, πριν από λίγο στην καταπληκτική αίθουσα του Katavothres Club - Restaurant, στις Καταβόθρες, η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάση-Α’ Σειρά καθώς και αυτή των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018.
Την ευθύνη της διαδικασίας είχε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός παρόντων και των άλλων μελών της επιτροπής κ.κ. Ηλία Κουρκουμέλη, Παναγή Βαρδαραμάτου, όπως και της γραμματέας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., Ειρήνης Μοσχονά. Ομόρφυνε με την παρουσία της την εκδήλωση η γλυκύτατη Άννα Κεκκάτου που ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της κλήρωσης.
Στην αίθουσα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής και τα μέλη της Ένωσης, εκτός του προέδρου της Επιτροπής, κ.κ. Π. Βαρδαραμάτος, Α. Καλαφάτης, Ηλ. Κουρκουμέλης και Γ. Κουράκος.
Η κλήρωση έκρυβε και εκπλήξεις για τις ομάδες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο η Ένωση, τον ανάλογο σεβασμό στα Σωματεία και παράλληλα να τα βοηθήσει στο οικονομικό κομμάτι.
Στην ομιλία του και μετά το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων και των Σωματείων, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ανέφερε ότι από φέτος, τα εισιτήρια των αγώνων θα είναι διαφορετικά και θα θυμίζουν κάτι από Football League. Κάθε μπλοκ θα αριθμεί συνολικά 50 εισιτήρια.
Συγκεκριμένα θα είναι έγχρωμα, επάνω θα αναγράφονται τα στοιχεία του αγώνα και θα είναι ξεχωριστά για κάθε έναν.
Αυτή θα είναι η μακέτα των νέων εισιτηρίων
Οι παράγοντες θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από την διοργανώτρια, προκειμένου να τα διακινήσουν σε φιλάθλους τους πριν τον αγώνα, ώστε να συγκεντρώνουν ένα μέρος από τα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη των αγώνων τους.
Στη συνέχεια, όσες ομάδες θα διαθέσουν περισσότερα από 20 εισιτήρια στους αγώνες τους, κάθε Παρασκευή, μετά την εβδομαδιαία εκκαθάριση, θα μπαίνουν στην κληρωτίδα και μια εξ’ αυτών θα κερδίζει bonus, με το οποίο την επόμενη αγωνιστική ή όποτε αυτή επιλέξει, θα έχει δωρεάν ιατρική παρουσία στο γήπεδο, με την δαπάνη να καλύπτεται από την ίδια την Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Επίσης στο τέλος της περιόδου, ως επιβράβευση των Σωματείων που συμμετείχαν στις περισσότερες διαδικασίες, με νέα κλήρωση θα κερδίσουν μια ποδοσφαιρική εμφάνιση για την ομάδα τους με έξοδα, είτε της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., είτε κάποιου εκ των χορηγών της.
Όμως, η διοργανώτρια δεν εξέπληξε μόνο τα Σωματεία, αλλά θέλοντας να επιβραβεύσει και τους «ηρωικούς» φιλάθλους, που κάθε Κυριακή διαθέτουν το χρόνο τους, για να παρακολουθήσουν κάποιον-οιους αγώνες, τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν, αν είναι τυχεροί και κάποια δώρα.
Συγκεκριμένα με το απόκομμα των εισιτηρίων τους και μετά από κλήρωση στο τέλος του πρωταθλήματος, 3 τυχεροί θα κερδίσουν σημαντικά δώρα!
Εδώ να αναφέρουμε ότι χορηγός των εισιτηρίων θα είναι το Ristretto cafe, που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους εκτύπωσης τους.
Ακόμη εξήγγειλε και την τέλεση του Supercup που θα διεξάγεται στην αρχή της περιόδου και θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής με τον κυπελλούχο της σεζόν.
Επίσης μετά την περυσινή δωρεά των μπουφάν, από την εταιρία Ποδαρά, η ίδια και φέτος θα χορηγήσει και τα μπλουζάκια αποστολής των μικτών μας ομάδων! 
Τέλος παραβρέθηκαν τα παρακάτω Σωματεία δια των εκπροσώπων τους:Διλινάτα, Πρόννοι, Εικοσιμία, Φωκάτα, Πυλαριακός, Σάμη, Εθνικός, Παλληξουριακός, Εύγερος, Εθνοφρουρός και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Επίσης ο καθηγητής διαιτησίας κ. Γ. Μαζαράκης και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης κ. Ε. Μαζαράκης και το μέλος της Υ.Ε. της Ένωσης κ. Θ Ψαρράς.
Κλήρωση κυπέλλου
Μετά τα σχετικά διαδικαστικά ξεκίνησε η κλήρωση που συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες (δε δήλωσε συμμετοχή μόνο ο Εθνοφρουρός).
Συγκεκριμένα στην κληρωτίδα μπήκαν οι παρακάτω ομάδες:
Γ’ Εθνική
1. Α.Ο. Παλληξουριακός
Α’ Κατηγορία
1. Α.Ο. Εικοσιμίας
2. Α.Ο. Διλινάτα
3. Α.Ο. Σάμης
4. Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
5. Α.Ο. Φωκάτα
6. Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
7. Α.Ο. Πρόννοι
8. Α.Σ. Ομαλά
Β’ Κατηγορία
1. Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2. Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3. Ηρακλής Πρόννων
4. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5. Α.Ο. Έρυσσος
6. Π.Α.Ο. Εύγερος
Εδώ, εκτός από τα δυο τοπικά ντέρμπι σε Κεραμειές και Ιθάκη, τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν φαβορί
Άτυχος στάθηκε ο Α.Ο. Ερύσσου, ο οποίος κληρώθηκε με τον Παλληξουριακό, που θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα παιχνίδια είναι διπλά και οι αγώνες θα ξεκινήσουν, όπως ανέφερε ο κ. Μάκης Καραντινός, το Σαββατοκύριακο 21-22/10/2017, ενώ αυτό του Παλληξουριακού, λόγω της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα διεξαχθεί κάποια από τις προσεχείς Τετάρτες. 
Οι επαναληπτικοί θα ακολουθήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/10/2017.
Τυχερή της κληρωτίδας αναδείχθηκε η ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς που έμεινε τελευταία και όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή θα ήταν η ομάδα που θα πέρναγε χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο του θεσμού και συγκεκριμένα στους "8".
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πρόγραμμα κυπέλλου Α΄ Φάσης - Α΄ Σειράς  2017-2018
1η αγωνιστική
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Φωκάτα
2.
Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Σ. Ομαλά - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
4.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι
5.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Διλινάτα
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Ερύσσου
7.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
8.
Άνευ αγώνα πέρασε ο Εθνικός Κεφαλονιάς
  • Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν αντίστοιχα στις έδρες των φιλοξενούμενων.
Κλήρωση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017-2018
Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει η νέα αγωνιστική
Στη συνέχεια η επιτροπή πραγματοποίησε και την κλήρωση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017-2018.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 4-5/11/2017.
Φέτος, μετά την αποχώρηση του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οκτώ (8) στον αριθμό!! Και είναι οι εξής:
1. Α.Ο. Εικοσιμίας
2. Α.Ο. Διλινάτα
3. Α.Ο. Σάμης
4. Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
5. Α.Ο. Φωκάτα
6. Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
7. Α.Ο. Πρόννοι
8. Α.Σ. Ομαλά
Μετά τα διαδικαστικά πραγματοποιήθηκε και εδώ η κλήρωση, με την κληρωτίδα να βγάζει τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ας δούμε παρακάτω την πρώτη αγωνιστική:
1η αγωνιστική
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Φωκάτα
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Εθνικός
3.
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
4.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα
Κλήρωση πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018
Στη συνέχεια στην κληρωτίδα τοποθετήθηκαν οι ομάδες που φέτος μετέχουν στη «μικρή» κατηγορία, δηλαδή την Β’, ώστε να βγει από αυτή το πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2017-2018.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, η πρεμιέρα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά αυτό θα γίνει άμεσα.
Φέτος, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι εφτά (7) στον αριθμό!! Και είναι οι εξής:
1. Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2. Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3. Ηρακλής Πρόννων
4. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5. Α.Ο. Έρυσσος
6. Π.Α.Ο. Εύγερος
7. Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Ας δούμε παρακάτω την πρώτη αγωνιστική:
1η αγωνιστική
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Ρεπό:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Αργότερα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά, τόσο το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας, όσο και αυτό της Β’.
Εικόνες από τη σημερινή κλήρωση















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου