Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Πάλεψε ο Παλληξουριακός παρά την ήττα του από τον Αστέρα στην Αμαλιάδα με σκορ 4-1


Ποδαρικό με το.... αριστερό, σήμερα στην Αμαλιάδα και στο ντεμπούτο του, ο πρωτάρης στη Γ’ Εθνική Α.Ο. Παλληξουριακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής, δεν κατάφεραν στην πρώτη παρουσία Κεφαλονίτικης ομάδας σε αυτή την κατηγορία, να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και ενισχυμένη ομάδα και μάλιστα στην έδρα της, τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Οι Αμαλιαδαίοι παρουσιάστηκαν πιό έτοιμοι, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, διατήρησαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γ. Σκαμαντζούρα, που έκανε ότι μπορούσε.
Από την άλλη ο Παλληξουριακός προηγήθηκε στο σκορ, προσπάθησε πάρα πολύ να φανεί ανταγωνιστικός, πάλεψε, όμως όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι!
Βέβαια μπορεί να αισθάνεται αδικημένος, μιας και χρεώθηκε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο Δημοτικό της Αμαλιάδας, ήταν αρκετά καλό και οι γηπεδούχοι με την εμφάνιση τους, αλλά και τα τέσσερα τέρματα που πέτυχαν, αποζημίωσαν τους πολυάριθμους φίλους τους στην εξέδρα και έδειξαν ότι είναι ένα από τα φαβορί για το φετινό τίτλο.
Πλέον το μυαλό όλων στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», ήδη βρίσκεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο το Λεωνίδιο (έχασε στην έδρα του από τη Ζάκυνθο) στον Άγιο Αντώνη. Ένα παιχνίδι που πρέπει να κάνουν δικούς τους, τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Πράγμα που αν συμβεί θα δώσει πίστη, αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Φάσεις και γκολ
Ο Παλληξουριακός στην αρχή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 3’ θα «παγώσει» το γήπεδο της Αμαλιάδας, αφού στην σέντρα του Κόμητα, ο Ηλ. Αντωνάτος, με ωραία προβολή θα πετύχει  για τους «ερυθρόλευκους» της Κεφαλονιάς το 0-1.
Στο 24' ο διαιτητής θα δει ανατροπή του Μαρουκάκη από τον Μαυροειδή και και θα παραχωρήσει πέναλτι. Μια λάθος απόφαση για την ομάδα μας που έφερε την ισοφάριση των αντιπάλων.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κέρι, πετυχαίνοντας το 1-1  για τους γηπεδούχους.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πήγαιναν με αυτό το 1-1 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, στο 43' ο Κέρι θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1 που ήταν τελικά και το σκορ του πρώτου 45λεπτου!
Στην επανάληψη ο Αστέρας και συγκεκριμένα στο 49'  θα πετύχει το 3-1. Ο Παπαδόπουλος με σέντρα θα βρει τον Τόρες στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σκαμαντζούρα, δίνοντας «αέρα» δυο τερμάτων στους «Βυσσινί» της Αμαλιάδας.
Οι γηπεδούχοι στο 87’ θα έχουν δοκάρι στην κεφαλιά του Κασνέτσι μετά από το κόρνερ του Κυριάκου.
Τέλος στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+1’, ο Μαρουκάκης μετά την ασίστ του Κυριάκου θα στείλει τη μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Σκαμαντζούρα, γράφοντας το τελικό 4-1 για την ομάδα του Τ. Καβακά!
Διαιτητής του αγώνα ήταν, ο κ. Κων. Ανδριανός, (ελέγχεται για την φάση του πέναλτι) με βοηθούς τους κ.κ. Ζούλη – Γεωργακόπουλο από την Αχαΐα. 
Οι συνθέσεις
Αστέρας:(Τιμ. Καβακάς), Καβουσάκης, Μπουτσικάκης, Παπαδόπουλος, Κουμπαρούλης (57' λ.τ. Κασάπης), Μπουζούρας, Ρόβας (65' Σταθάτος), Κέρι, Μπανούσης (86' Κασνέτσι), Μαρουκάκης, Τόρες, Μπαρμπαρούσης (76' Κυριάκος).
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Αντωνάτος Κ., Μαυροειδής (60' Αραβαντινός), Πολυδωράτος, Λουλούδας, Βαλεντής Στ., Κόμητας, Αρμάντο, Αντωνάτος Ηλ., Πολλάκης (60' Πολλάτος), Ζαφειράτος.
Οι φώτο είναι από τον καλό μας φίλο Βαγγέλη Δημητρόπουλο τον οποίο ευχαριστούμε!
Εικόνες από το παιχνίδι









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου