Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Βετεράνοι Κ.Α.Ο. - ΣΠΑΚΕ:Ένας ωραίος αγώνας στο Κλειστό για φιλανθρωπικό σκοπό (μεγάλο φωτορεπορτάζ)


Έναν πολύ όμορφο και διαφορετικό αγώνα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα το απόγευμα, όσοι παραβρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Βετεράνοι Κεφαλληνιακού και ο ΣΠΑΚΕ αγωνίστηκαν ένα παιχνίδι με ιερό σκοπό, μιας και είχε σαν στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων, για την ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου της Ι. Μ. Κεφαλληνίας.
Κατάφεραν μάλιστα να συγκεντρωθούν αρκετά τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη τους.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτή τους την ενέργεια και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες.
Το αποτέλεσμα και μόνο για την ιστορία, αφού δεν έχει καμία σημασία εδώ, νικητές ήταν οι βετεράνοι του ΣΠΑΚΕ, που επικράτησαν με σκορ 72-41.
Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύθηκαν, από τον Κεφαλληνιακό ο Μιχάλης Κυρίτσης και ο Βασίλης Σκουντής για την προσφορά τους και την προώθηση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.
Επίσης, τα μικρά τμήματα του Συλλόγου, έπαιξαν ένα μικρής διάρκειας παιχνίδι επίδειξης και στη συνέχεια διαγωνίστηκαν στις βολές με τον Λιβέρη Ανδρίτσο.
Νικητής αναδείχθηκε ο μικρός Διονύσης Παντελειός, ο οποίος παρέλαβε από τον Λιβέρη, μια μπάλα με την υπογραφή του.
Να αναφέρουμε ακόμη ότι, στον παραπάνω αγώνα συμμετείχε και ο Βασίλης Σκουντής, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, ενώ στο τέλος όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, που τίμησαν με την παρουσία τους την Κεφαλονιά και το μπάσκετ, το οποίο με πίστη, αγάπη και αφοσίωση υπηρετούν, εδώ και πολλά χρόνια.
Διαιτητές: Σέρρας Π- Σέρρας Μ.
Οι συνθέσεις
Κ.Α.Ο.:(Γ. Αντωνάτος), Σπανός, Πολλάτος, Ρουχωτάς, Σολδάτος, Μαρκάτος, Δαρδαμάνης, Πετράτος, Ψυχογιός, Καλαφάτης, Μπουγάς, Κατσιγιάννης, Αντωνάτος, Καλλιμάνης.
ΣΠΑΚΕ:(Μ. Κυρίτσης), Σκουντής, Σκροπολίθας, Καλογερόπουλος, Αντωνίου, Μπουρμπούλης, Τσαντίλης, Ανδρίτσος, Μπουγιούκος, Κομματάς, Τζαλαλής.



























































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου