Δευτέρα, Νοεμβρίου 13

Σεμινάριο Σύγχρονου χορού από Παγκόσμιο κριτή Αγώνων-Σχολή χορού Γαλιατσάτου Όλγα


Ένα ιδιαίτερης βαρύτητας διήμερο σεμινάριο χορού πρόκειται να διοργανωθεί από την σχολή 'Art & Style' Dance Stydio της στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο αντικείμενο του Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού.
Στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς θα φιλοξενηθεί από την κα Γαλιατσάτου Όλγα ο βραβευμένος  ως ο καλύτερος χορογράφος της Ιταλίας για το 2017, αλλά και παγκόσμιος κριτής αγώνων στην κατηγορία χορών Performing (μπαλέτο, σύγχρονο, Jazz, μοντέρνο). 
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά της Κεφαλλονιάς να διδαχθούν χορό από έναν παγκόσμια καταξιωμένο καλλιτέχνη. 
Τα τμήματα θα είναι για εφήβους, αλλά και για μικρά παιδιά.Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται σεμινάριο για παιδιά από την ηλικία των 6 κιόλας ετών, κάτι που συνηθίζεται μόνο στο εξωτερικό.
Η κα Γαλιατσάτου Όλγα ανήκει στην γνωστή ομάδα χορογράφων της Ευρώπης Ermitage, που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, με έδρα την Ιταλία, όπου συνεργάζεται πλέον με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του εξωτερικού.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, έπειτα από παραχώρηση του Δήμου Αργοστολίου προς την  σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio, λόγω της μεγάλης προσέλευσης μαθητών και της καλύτερης φιλοξενίας ενός τόσο υψηλού προσκεκλημένου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου