Δευτέρα, Νοεμβρίου 13

Έβγαλε "λαβράκι" η κληρωτίδα ... Επανάληψη του περυσινού τελικού (συνέχεια ρεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο Αργοστόλι, η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάση-Β’ Σειρά 2017-2018, με την παρουσία εκπροσώπων, προπονητών, ποδοσφαιριστών των ομάδων που συνεχίζουν στον θεσμό και των τοπικών Μ.Μ.Ε..
Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός.
Στην αίθουσα, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής.
Αφού έγινε γνωστός ο τρόπος διαδικασίας της κλήρωσης, από τον κ. Καραντινό, αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης, οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό, μπήκαν στην κληρωτίδα για να βγουν τα τέσσερα «ζευγάρια» που θα συμμετέχουν στα προημιτελικά.
Αυτές οι ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδα........
Οι οκτώ ομάδες ήταν:Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, Α.Ο. Διλινάτα, Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης, Α.Ο. Εικοσιμίας, Α.Ο. Σάμης, Α.Ο. Πρόννοι, Α.Ο. Παλληξουριακός και ο Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς, ο οποίος να θυμίσουμε είχε περάσει χωρίς αγώνα από την Α΄σειρά.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα παιχνίδια είναι διπλά και οι πρώτοι αγώνες, εκτός αυτό Οδυσσέα - Διλινάτων, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου (έχει κενό η Α' Κατηγορία), ενώ οι επαναληπτικοί πιθανόν το δεύτερο 10ήμερο του επόμενου μήνα και ύστερα από συνεννόηση με όλα τα Σωματεία, όπως ανέφερε ο κ. Καραντινός.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, επανάληψη του περυσινού τελικού μεταξύ Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Παλληξουριακού και άλλα τρία με αρκετό ενδιαφέρον.
Οι εκπρόσωποι της Β' κατηγορίας Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης θα έχουν δύσκολο έργο, απέναντι σε αυτές των Α.Ο. Πρόννων και Α.Ο. Διλινάτων.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμία θα δώσουν τη δική τους "μάχη" για το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κλήρωσης........
Πρόγραμμα κυπέλλου Α΄ Φάσης - Β΄ Σειράς  2017 - 2018
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
3.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
** Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν αντίστοιχα στις έδρες των φιλοξενούμενων.
Φώτο από τη σημερινή κλήρωση




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου