Τετάρτη, Νοεμβρίου 14

Το 2-1 έγινε 4-1 για την Εικοσιμία που πηγαίνει με άνεση στον επαναληπτικό (Εικόνες)

Ολοκληρώθηκε με δόσεις, πριν από λίγο στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ο πρώτος αγώνας για την 1η σειρά του τοπικού κυπέλλου μεταξύ Εικοσιμίας - Φωκάτων, ο οποίος είχε διακοπεί την προηγούμενη Τετάρτη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή.
Οι ομάδες έπαιξαν τον υπολειπόμενο χρόνο των 45’ με την Εικοσιμία μπροστά στο σκορ 2-1.
Έτσι αναγκαστικά θα αρκεστούμε σήμερα στην περιγραφή του συγκεκριμένου χρόνου.
Στα 45 λοιπόν μετρίου θεάματος αυτά λεπτά, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, και πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, φτάνοντας στο συνολικό "πλούσιο" 4-1.
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα κάνει φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο την ομάδα του Μιχ. Αθηναίου, ενόψει του επαναληπτικού σε 15 μέρες από σήμερα στις Κεραμειές.
Τα Φωκάτα και πάλι με αρκετή νιότη και φρεσκάδα στη σύνθεση τους, προσπάθησαν για το καλύτερο, δεν κλείστηκαν σε καμία περίπτωση, είχαν κάποιες μικροευκαιρίες να πετύχουν έστω ένα τέρμα, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι, ώστε να είχαν ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
Σε γενικές γραμμές αυτό το δεύτερο 45λεπτο ήταν μετριότατο, όπως και το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο που παρακολουθήσαμε.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι θα ευτυχήσουν να πετύχουν στο 60' το 3-1. Ο Δημ. Πολλάτος με ωραία ενέργεια από δεξιά θα αποφύγει τον Λουλάι και θα βγάλει την παράλληλη πάσα στην περιοχή, εκεί ο Bannister δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 67' μάλιστα θα χάσουν νέα ευκαιρία όταν ο Αντ. Κορσιάνος θα κερδίσει τις κόντρες, μετά το φάουλ του Ντ. Ντουκάι, όμως σώζει στο πλασέ του, αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια ο Αντωνίου.
Φάσεις δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο, ώσπου από το πουθενά στο 82' η Εικοσιμία θα πετύχει το 4-1
Συγκεκριμένα ο Μπουγάς δεν σιγουρεύει το γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα του Αντωνίου, κάτι που θα εκμεταλλευθεί ο έμπειρος Αλ. Πολλάτος, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή πριν από λίγο και από μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά, θα πλασάρει εύστοχα στην κενή εστία των Φωκάτων. 
Προς το τέλος και με την είσοδο του νεαρού Παγουλάτου στον αγωνιστικό χώρο, που έδωσε ζωντάνια στην επίθεση της ομάδας του, τα Φωκάτα ανέβηκαν και μπορούσαν να έχουν κιόλας μειώσει. 
Στο 89' ο Τριανταφυλλίδης με μια καταπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θέλει να βρει τον Παγουλάτο, όμως ο τελευταίος απέναντι από τον Σέσα δεν προλαβαίνει στην προβολή, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας.
Τέλος ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90+3 θα μπει από δεξιά στην περιοχή και θα πιάσει ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, όμως ο Σέσα θα σώσει με τα πόδια.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων και τώρα στον επαναληπτικό, σε δυο εβδομάδες από σήμερα, δύσκολα μπορεί να χαθεί η πρόκριση για την ομάδα του Μιχ. Αθηναίου.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Σέσα, Κουμαριώτης, Bannister, Στεφανάτος (46' Πολυδωράτος), Πολλάτος Δημ. (78' Πολλάτος Αλ.), Ζαμπαύτης (78' Φωκάς), Ντουκάι Ντ., Ντεντλάλα, Μανέντης, Μινέτος (46' Κορσιάνος), Κούρτι.
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος Διον. (81' Μπουγάς), Λουλάι, Καμπανός, Παλικισιάνος, Τζάκης, Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός (69' Παγουλάτος), Τζωρτζάτος (90' Τσιαμπάος), Κονόμη, Γκέκας (46' Τσιγαρίδας).
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου