Κυριακή, Νοεμβρίου 25

Ήττα στην Σπάρτη για την Εικοσιμία (Εικόνες)


Ούτε αυτή την (9η) αγωνιστική κατάφερε η Εικοσιμία να πάρει κάποιον βαθμό, σε εκτός έδρας παιχνίδι της, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά ούτε και να πετύχει το «παρθενικό» της γκολ στην κατηγορία, αφού το πρωί, στο Δημοτικό Σπάρτης ηττήθηκε από την Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου με σκορ 4-0.
Η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου που παρατάχθηκε με πολλά προβλήματα απουσιών δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα σε κανένα σημείο του αγώνα, με αποτέλεσμα να καταγράψει φυσιολογικά την 5η συνεχόμενη, εκτός έδρας ήττα της.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν όλα τα γκολ τους, στο πρώτο 45λεπτο.
Τα γκολ για την Ένωση Πελλάνας, πέτυχαν 2ο Γουόρντεν, και από 1 οι Παναγιωτίδης και Σικαλόπουλος.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Αυγερινός με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Σταματόπουλο και Παν. Τσούκα, όλοι από την Αρκαδία.
Οι συνθέσεις
Α.Ε. Πελλάνας: (Αλ. Μαντζούνης), Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Κοντογιάννης, Παναγιωτίδης, Τζιόλας (57′ Σιγαλός), Εμέκα (46′ Καρμοίρης), Γεωργαντάς, Κοτσοβός, Σικαλόπουλος (44′ Μιράκας), Πετζαρομάν, Γουόρντεν (57′ Ηλίας Αναστασάκος).
Α.Ο. Εικοσιμίας (Μιχ. Αθηναίος), Τσέτσα, Μπάνιστερ (46′ Πολλάτος Αλεξ.), Στεφανάτος, Ντουκάϊ Αλ. (73′ Κουμαριώτης), Ζαμπαύτης, Πολλάτος Δημ., Ντουκάι Ντ., Κορσιάνος (84′ Κούρτι), Ντεντλάλα, Πολυδωράτος, Αποστόλου (69′ Μινέτος).
Εικόνες



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου