Τρίτη, Νοεμβρίου 13

Αύριο τα υπόλοιπα 45' του αγώνα Εικοσιμίας - Φωκάτων για το τοπικό κύπελλο


Με τον διακοπέντα αγώνα, της περασμένης Τετάρτης, μεταξύ Εικοσιμίας - Φωκάτων συνεχίζεται αύριο Τετάρτη και ώρα 16:30, στα Φαρακλάτα, το τοπικό κύπελλο.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το 46' και με το σκορ 2-1 για τους γηπεδούχους.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί

1.
Τετάρτη    14-11-2018   ώρα:  16:30
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Βουτσινάς
Άγγελος
Θωμάς Β.
Χατζηγεωργίου Ν.
            
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Φωκάτων
Με τη διεξαγωγή του δεύτερου 45λεπτου του πρώτου αγώνα, πρώτης σειράς, μεταξύ Φωκάτων – Εικοσιμίας, που είχε διακοπεί την περασμένη Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας, συνεχίζεται αύριο, το τοπικό κύπελλο στις 16:30 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Να θυμίσουμε ότι την στιγμή της διακοπής το παιχνίδι ήταν 2-1 υπέρ της Εικοσιμίας, ενώ απέμεναν ακόμη 45’ για την ολοκλήρωση.
Έτσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν από εκεί που χωρίς τη δική τους υπαιτιότητα, ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους.
Όπως έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες, μπορούν να προσφέρουν θέαμα και γκολ σε ένα πρώτο παιχνίδι που και οι δυο θέλουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τις κάνει φαβορί για την πρόκριση ενόψει μάλιστα και του επαναληπτικού την μεθεπόμενη εβδομάδα στις Κεραμειές.
Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν τη σεζόν στη Γ' Εθνική, όπου αγωνίζονται φέτος, με τον Δημήτρη Ζησιμάτο στον πάγκο τους. Όμως μετά την παραίτηση του τελευταίου, συνεχίζει πλέον ο Μιχάλης Αθηναίος.
Νέος και ο προπονητής από φέτος στην ομάδα της Λακήθρας, ο Διονύσης Λιονάτος, που έχει πολύ δουλειά να κάνει, σε σχέση με την ανανέωση και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.
Ποιες είναι οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί
α/α
Ομάδα
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλλονιάς
3.
Α.Ο. Πρόννοι
4.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5.
Α.Ο. Διλινάτα
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου