Τετάρτη, Νοεμβρίου 28

2-2 το τοπικό των Κεραμειών.... Η Εικοσιμία στον επόμενο γύρο

Όπως αναμενόταν, μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, η Εικοσιμία είναι η 7η ομάδα η οποία θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο και θα μπει στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο σημερινό επαναληπτικό των Κεραμειών, σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, η Εικοσιμία, ύστερα από μια νέα πολύ κακή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη των Φωκάτων, που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις, με σκορ 2-2!
Η νεανική ομάδα του Διονύση Λιονάτου στάθηκε αξιοπρεπώς, το πάλεψε, είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, πάθος και θέληση για διάκριση.
Και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι κάτι καλό δημιουργείται στην ομάδα της Λακήθρας.
Φάσεις και γκολ
Σέντρα από δεξιά του Γκέκα στο 15', στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας για τον Τσάκο που θα κάνει το σουτ και θα στείλει την μπάλα άουτ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα.
Με τη συμπλήρωση των πρώτων 20' οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν 0-1. 
Ο Αλ. Πολλάτος από δεξιά, με ωραία πενέργεια μπαίνει στην περιοχή και βγάζει παράλληλα την πάσα στην μικρή περιοχή, εκεί που ο Ζαμπαύτης εύκολα με πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου.
Στο 27' ο Λουλάι με καταπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, θα βρει τον Τσάκο απέναντι από το Σέσα, όμως το σουτ που πραγματοποιεί ο τελευταίος είναι πολύ κακό και στέλνει την μπάλα άουτ μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων.
Στο 40' ο Λουλάι θα πιάσει από μακριά, μια από τις γνωστές του "ρουκέτες" και ο Σέσα πολύ δύσκολα στο δεξί του "Γ", θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τζωρτζάτος και ο Αραβαντινός που εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια, με κοντινό πλασέ θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1.
Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τους τυπικά γηπεδούχους στο επόμενο λεπτό, όταν ο Γκέκας απέναντι από τον Σέσα πλασάρει και ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας σώζει με τα πόδια.
Με αυτό το ισόπαλο 1-1 οι ομάδες θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, τα Φωκάτα κατάφεραν την ανατροπή απέναντι σε μια Εικοσιμία σκέτη απογοήτευση και παραλίγο να πάρει μια σημαντική νίκη, κυρίως ψυχολογική, αφού έτσι κι αλλιώς η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα.
Τελικά στο 61' η ομάδα του Δ. Λιονάτου που πάλευε στον αγωνιστικό χώρο θα καταφέρει την ανατροπή και το 2-1.
Ο Λουλάι εκτελεί το φάουλ από δεξιά στην "καρδιά" της άμυνας των φιλοξενούμενων και εκεί ο Παλλικισιάνος με ωραίο πλασέ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σέσα.
Στο 76' ο Αντ. Κορσιάνος με ωραία κάθετη θα βρει τον Δημ. Πολλάτο στην περιοχή και αριστερά απέναντι από τον Αντωνίου, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχειρεί είναι άστοχο και στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 85' οι φιλοξενούμενοι θα σώσουν κάπως την κατάσταση, αφού θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 2-2.
Ο Μπούσι, εκτελεί το φάουλ από δεξιά, ο Αντωνίου διώχνει χωρίς να απομακρυνθεί η μπάλα και ο Ντεντλάλα μέσα στον... πανικό με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 88' θα έχουμε τις διαμαρτυρίες από πλευράς Εικοσιμίας, για πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Αντ. Κορσιάνου στην περιοχή των γηπεδούχων.
Τέλος στο 90+1' οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μια τιμητική νίκη, μια νίκη γοήτρου, όταν στο φάουλ από δεξιά του Λουλάι, ο Καμπανός θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και τις κόντρες και θα σουτάρει στην σχεδόν άδεια εστία, εκεί όμως ο νεαρός Κούρτι θα διώξει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι σε κόρνερ, σώζοντας κατά το ήμισυ την ομάδα του από το κάζο!!!
Έτσι, το τοπικό θα ολοκληρωθεί ισόπαλο 2-2, την ομάδα της Εικοσιμίας να περνάει στον επόμενο γύρο, όμως να προβληματίζει και τα Φωκάτα να δείχνουν πάλι, ότι είναι έτοιμα να δημιουργήσουν ένα σύνολο με μέλλον!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Γ. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος Διον., Λουλάι, Καμπανός, Παλικισιάνος, Τζάκης (46' Σελενίτσας), Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Τζωρτζάτος (58' Μπουγάς), Τσάκος (71' Malshi), Γκέκας (46' Παγουλάτος).
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Σέσα, Στεφανάτος (46' Μπούσι), Πολυδωράτος, Χρίστο, Ζαμπαύτης (46' Κορσιάνος), Ντουκάι Ντ., Ντουκάι Αλ., Ντεντλάλα, Πολλάτος Αλ. (46' Πολλάτος Δημ.), Μανέντης, Κούρτι.

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου