Παρασκευή, Νοεμβρίου 23

Η pregame της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018



Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 24-25/11, στο πρωτάθλημα (;) της Β’ κατηγορίας, με τη συμμετοχή πέντε μόλις ομάδων!!!! και αρκετό ενδιαφέρον, σε Κεραμειές και Καραβόμυλο. 
Η αυλαία του "μικρού" πρωταθλήματος, σε αριθμό αγώνων και σε συμμετοχές, θα ανοίξει, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 24/11, όπου στις 3 το απόγευμα και στο παιχνίδι του προγράμματος της ημέρας στον Καραβόμυλο, Πυλαριακός - Ηρακλής Πρόννων θα συναντηθούν για τρίτη φορά φέτος. Οι δυο προηγούμενες ήταν για το κύπελλο και τη συγκεκριμένη για το πρωτάθλημα.
Φαβορί ο Πυλαριακός, που φέτος αναμένουμε να κάνει την αντεπίθεση του, προκειμένου να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στην Α' κατηγορία.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 25/11, στις 11 το πρωί στις Κεραμειές, ο ενισχυμένος φέτος Εθνοφρουρός φιλοξενεί τον πολύ δυνατό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Και οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς που θα δώσει, εκτός των βαθμών και καλή ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.
Ρεπό στην πρεμιέρα έχει ο Α.Ο. Εύσσου.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  24-11-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ηρακλής
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Μπακάκη Ε.
2.
Κυριακή  25-11-2018   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
 Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Θωμάς
Βασίλης
Ρηγοπούλου Δ.
Κομητόπουλος Π.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 24-25/11/2018, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο 24-11-2018
3η μεταξύ τους "μάχη" φέτος
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και πράξη 3η στην φετινή "μονομαχία" των δύο ομάδων τη νέα περίοδο, με τον Πυλαριακό να φιλοξενεί στις 3 μ.μ. στον Καραβόμυλο τον ανανεωμένο Ηρακλή Πρόννων.
Οι παραπάνω ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες για το τοπικό κύπελλο, με την ομάδα από την  Πύλαρο να παίρνει την πρόκριση με δυο εύκολες νίκες από τον αντίπαλο της.
Ο Πυλαριακός, μετά από δυο χρόνια ανεπιτυχούς προσπάθειας να επανέλθει στη «μεγάλη» κατηγορία (τελευταία του παρουσία εκεί ήταν την περίοδο 2015-2016), φέτος δείχνει αρκετά δυνατός και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο.
Ο Ηρακλής από την άλλη, ανανεωμένος φέτος, όπως έδειξε  στα δυο παιχνίδια του κυπέλλου, θα παλέψει για τη συμμετοχή του στα playoffs, κάτι που μπορεί να καταφέρει, αφού σε ένα πρωτάθλημα πέντε ομάδων όλοι έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για αυτήν τη σειρά.
Αναμένουμε ένα παιχνίδι, όχι διαφορετικό, από αυτά που είδαμε στους δυο αγώνες του κυπέλλου και τους γηπεδούχους φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης τους νίκης, στο νέο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι, θα παλέψουν για το καλύτερο. Τώρα ποιο θα είναι αυτό θα το διαπιστώσουμε το Σάββατο το απόγευμα στον Καραβόμυλο. Όμως, όπως και να έχει το έργο τους είναι πολύ δύσκολο.
    
Κυριακή 25-11-2018
Και οι δυο θέλουν το πάνω χέρι 
και νικηφόρο ξεκίνημα στην πρεμιέρα
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή πρωί στις 11:00 στο Δημοτικό Κεραμειών, ίσως στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας, ο Εθνοφρουρός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι ανανεωμένοι φέτος θέλουν να ξεχάσουν το περυσινό παρελθόν τους και να μπουν δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα, με στόχο μάλιστα την παρουσία τους, στην τελική 4αδα και τη συμμετοχή στα playoffs του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αν και το -3 από την περυσινή σεζόν δημιουργεί κάποια αγωνία.
Σίγουρα έγιναν προσθήκες καλές στην ομάδα του Σήφη Δρακάτου και ο στόχος δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε και στο γήπεδο.
Οι «πράσινοι» από την άλλη φαίνεται ότι φέτος, θα είναι μια χρονιά που θα επιδιώξουν να πετύχουν τον στόχο τους, δηλαδή την είσοδο τους κατ’ αρχήν στην 4αδα και στη συνέχεια την κατάκτηση της πρωτιάς που οδηγεί στην Α’ κατηγορία. Κάτι που αν συμβεί,  φυσικά και θα είναι η πρώτη φορά της ιστορίας τους!
Διαθέτουν μια πολύ καλή, δουλεμένη και νεανική ομάδα, που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.
Μπορεί να κουβαλάει έναν αποκλεισμό από το τοπικό κύπελλο με μια βαριά ήττα, όμως έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα θα είναι μια από τις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου.
Με αυτά και αυτά, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δυο ομάδες να θέλουν ποδαρικό με το δεξί!
    
Η επόμενη (2η) αγωνιστική 
1-2/12/18
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Ρεπό:Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου