Παρασκευή, Νοεμβρίου 23

Η pregame της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017-2018


Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 24-25/11 στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, θα διεξαχθούν τέσσερα σημαντικά παιχνίδια. 
Τα δυο πρώτα το Σάββατο 24/11, πρωί και απόγευμα σε Ληξούρι - Κεραμειές και την Κυριακή 25/11, τα υπόλοιπα δύο σε Φαρακλάτα - Κεραμειές, όπου πέφτει και η αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο στις 11:30 το πρωί, κατ' αρχήν στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου, ο Παλληξουριακός, μετά την γκέλα της πρεμιέρας στο τοπικό ντέρμπι, "καίγεται" απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης για το τρίποντο, που θα επιστρέψει τα χαμόγελα στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Την ίδια ημέρα, αλλά το απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, οι φιλόδοξοι φέτος Πρόννοι, τυπικά γηπεδούχοι, αντιμετωπίζουν τη δυνατή Σάμη και φυσικά οι δυο ομάδες να θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη από αυτό το παιχνίδι.  Η αγωνιστική πλέον μεταφέρεται για την Κυριακή το απόγευμα, όπου στις 3 μ.μ. στα Φαρακλάτα, η Εύγερος με αντίπαλο τον Εθνικό, θέλει να συνδυάσει την επάνοδο της με μια νίκη. Όμως και οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία από το τελευταίο"Χ" με αντίπαλο τον Παλληξουριακό θα "παλέψουν" για τον ίδιο στόχο!
Τέλος την ίδια ώρα στο Δημοτικό των Κεραμειών, σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε θέαμα και γκολ, τα Φωκάτα φιλοξενούν τα πρωτοπόρα Διλινάτα, τα οποία προέρχονται από μεγάλη νίκη μέσα στον Καραβόμυλο 2-0 επί της Σάμης.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  24-11-2018   ώρα:11:30
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόοδος
Κώτσης
Γιάννης
Γάτσιος Δ.
Καραΐσκος Απ.
2.
Σάββατο  24-11-2018   ώρα:15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Σάμης
Χρηστάτος
Σπύρος
Μαγουλάς Σπ.
Θωμάς Β.
3.
Κυριακή 25-11-2018   ώρα:15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Διλινάτα
Καραΐσκος
Απόστολος
Βουτσινάς Α.
Αντωνιάδης Ν.
4.
Κυριακή 25-11-2018   ώρα:15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Εθνικός
Μαγουλάς
Σπύρος
Παναγιωτόπουλος Β.
Μπακάκη Ε.
            
Σάββατο 24/11
Το Σάββατο το πρωί, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με το παιχνίδι μεταξύ Παλληξουριακού – Προόδου στις 11:30 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Οι γηπεδούχοι, μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο και το 1-1 με τον συντοπίτη τους Εθνικό Κεφαλονιάς δεν έχουν άλλη επιλογή από την πρώτη τους νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Άλλωστε είναι το φαβορί και μένει να το αποδείξουν. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την γκέλα της πρεμιέρας, είναι μια ομάδα πολύ ποιοτική, έμπειρη και αρκετά δουλεμένη για τα ψηλά.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν αγωνίσθηκαν στην πρεμιέρα, αφού ο αντίπαλος τους Α.Ο. Πρόννων, δεν μπόρεσε λόγω των μποφόρ να ταξιδέψει στο νησί.
Είναι το πρώτο τους παιχνίδι απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και ο βασικός τους στόχος είναι να φανούν ανταγωνιστικοί  παλεύοντας για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα έστω κάποιος βαθμός θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού θα είναι και εκτός προγράμματος!
Όπως προαναφέραμε, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είναι το φαβορί. Εμείς περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι που θα προσφέρει καλό θέαμα και αρκετά γκολ!
            
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. στις Κεραμειές, οι Πρόννοι τυπικά γηπεδούχοι, λόγω των έργων που εκτελούνται στο γήπεδο των Τζαννάτων, φιλοξενούν την Σάμη σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι μετά την κακή τους παρουσία στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και εκείνο το 1-0, δείχνουν να ανεβαίνουν και μάλιστα να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, φιλοδωρώντας τον αντίπαλο τους στον επαναληπτικό με 8 τέρματα.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά τον αποκλεισμό τους από τα Διλινάτα στις λεπτομέρειες, δεν τα κατάφεραν στο μεταξύ τους τρίτο σερί φετινό παιχνίδι στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν στην έδρα τους με σκορ 2-0.
Έτσι σε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι θα ψάξουν για μια καλή εμφάνιση και κάποιον-οιους βαθμούς, ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα στην ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου.
Αναμένουμε ένα παιχνίδι, που ναι μεν έχει για φαβορί την ομάδα των Πρόννων, όμως θεωρούμε ότι τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Άλλωστε η Σάμη, που θα έχει σημαντικές απουσίες, διαθέτει πολύ καλή ομάδα και είναι επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο.
            
Κυριακή 25/11
Η 2η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή το απόγευμα, όπου στις 3 στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η Εύγερος φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη της πρεμιέρας, την ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και τις δυο ομάδες ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν.
Οι γηπεδούχοι, μετά την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου, με μια νίκη και μια ισοπαλία επί της Προόδου Ιθάκης, την 1η αγωνιστική είχαν το ρεπό τους και έτσι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα στην επάνοδο τους στην Α’ κατηγορία με το δεξί!
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι και αυτοί βρίσκονται στον επόμενο γύρο της ίδιας διοργάνωσης με δυο νίκες απέναντι στον Οδυσσέα Ιθάκης.
Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν μάλιστα να πάρουν τον πρώτο και πολύ σημαντικό φετινό τους βαθμό στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παλληξουριακό, στο τοπικό ντέρμπι του Ληξουρίου.
Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ντέρμπι με πολύ αγωνία, δύναμη, προπάντων σπουδαίο θέαμα, από δυο καλές και ποιοτικές ομάδες και γκολ.
Ο Ν. Κουρούκλης για ακόμη ένα παιχνίδι θα στερηθεί της παρουσίας του Wolnicki ο οποίος είναι τιμωρημένος.
        
Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται την ίδια ώρα στις Κεραμειές με το παιχνίδι Φωκάτων – Διλινάτων.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού», μετά τις τρεις δυνατές μάχες, δυο για το τοπικό κύπελλο, όπου έστω και αν δυσκολεύτηκε, πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πήρε ένα μεγάλο τρίποντο στον Καραβόμυλο από την Σάμη με σκορ 2-0.
Έτσι, οι Διλινάδες είναι μέσα και στους δυο στόχους τους και δείχνουν με το καλημέρα ικανοί να τα καταφέρουν.
Τα Φωκάτα, με αντίπαλο στην ίδια διοργάνωση την Εικοσιμία, έχει αγωνισθεί μόνο στο πρώτο παιχνίδι, όπου και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 και πλέον δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι στη ρεβάνς.
Στην πρεμιέρα δεν αγωνίσθηκαν στον Σταυρό με τον Οδυσσέα, αφού δεν έγινε ποτέ το δρομολόγιο για Ιθάκη, λόγω του απαγορευτικού των πλοίων της γραμμής.
Έτσι είναι το πρώτο τους παιχνίδι και θέλουν να διεκδικήσουν κάτι από αυτό, έστω και αν ο αντίπαλος τους φαίνεται ανώτερος, πιο έμπειρος και ποιοτικός.
Φέτος, ο στόχος της ομάδας της Λακήθρας, μετά την ανανέωση που γίνεται σε αυτή, είναι η καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και η άμεση παραμονή στην κατηγορία.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με αρκετό θέαμα.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκόλ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
1
1
0
0
0 - 2
3
2.
Παλληξουριακός
1
0
1
0
1 - 1
1
3.
Εθνικός Κεφαλονιάς
1
0
1
0
1 - 1
1
4.
Α.Ο. Σάμης
1
0
0
1
0 - 2
0
5.
Α.Ο. Πρόννοι
---
---
---
---
---
---
6.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
---
---
---
---
---
---
7.
Α.Ο. Φωκάτα
---
---
---
---
---
---
8.
Π.Α.Ο. Εύγερος
---
---
---
---
---
---
9.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
---
---
---
---
---
---
        
Η επόμενη (3η) Αγωνιστική
(1-2/12/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Πρόννοι
4.
ΠΑ.Ο. Σάμης - Α.Ο. Παλληξουριακός
Ρεπό:Α.Ο. Διλινάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου