Παρασκευή, Μαΐου 29

Γ' Εθνική - 1ος όμιλος: Διαμαρτύρεται η Αχαγιά ’82


Με ιδιαίτερη έκπληξη, ενημερωθήκαμε σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ που συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετΠΡΟΦΑΝΩΣ εκ παραδρομής δεν υπολόγισε σωστά την βαθμολογία του 1ου ομίλου Νότου, όπου συμμετέχει η Αχαγιά 82 και η οποία στις 9 Μαρτίου 2020, όπου το πρωτάθλημα διεκόπη ήταν η εξής:
Όπως ξεκάθαρα γίνεται αντιληπτό, οι ομάδες Αχαγιά 82, Νέο Ληξούρι, Παναχαϊκή ΓΕ και ΣΔΥ Τρίπολης, έχουν ένα αγώνα λιγότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες του ομίλου. Πρόκειται για την αγωνιστική που ανέβαλλε και τελικά διέκοψε η ομοσπονδία, χωρίς την παραμικρή ανάμειξη τόσο της ομάδας μας όσο και των υπολοίπων ομάδων.
Είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος στην επικύρωση της βαθμολογίας του ομίλου μας και είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα υπάρξει διόρθωση από την ΕΟΚ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου