Δευτέρα, Μαΐου 11

Πρωταθλητής για 9η φορά στην ιστορία του ο Παλληξουριακός και επάνοδος στην Γ' Εθνική (Δηλώσεις)


Όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις που έφερε ο κορονοϊός και την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, χωρίς να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (απέμεναν 3 αγωνιστικές και τα playoffs), ο τίτλος ανήκει στον Παλληξουριακό και μαζί η επάνοδος του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια.
Αυτή είναι η 9η φορά που η Ληξουριώτικη ομάδα το καταφέρνει και είναι η πολυνίκης του θεσμού!
Μια εξέλιξη που σίγουρα χαροποιεί τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο κάτι λείπει από την χαρά και τα πανηγύρια που θα είχε σε διαφορετική περίπτωση.
Επίσης, του στερεί τη δυνατότητα της κατάκτησης του φετινού κυπέλλου, αφού ο κυπελλούχος θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης, και παράλληλα ενός ιστορικού τρεμπλ!
Όπως και να έχει, η ομάδα του Ληξουριού βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κατά την διακοπή του πρωταθλήματος, και έτσι φυσιολογικά είναι η πρωταθλήτρια για το 2019-2020.
Στο φετινό πρωτάθλημα και σε μια μεταβατική περίοδο, η ομάδα του Ηλία Ζερβού, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο, παρά την αλλαγή προπονητή και αρκετών νέων ποδοσφαιριστών, δημιουργήθηκε με το «καλημέρα» ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό σύνολο, κράμα παλαιών και νέων παικτών, όπως προαναφέραμε, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της παρέμεινε αήττητη και φυσικά στο «ρετιρέ»!
Η δουλειά ήταν στοχευμένη και με μεγάλη ακρίβεια από το τεχνικό team (Ζερβός - Ζάβαλης - Αδαμόπουλος) και στο τέλος όλοι δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα.
Πραγματικά, πρέπει να τονίσουμε την δουλειά του Ηλία Ζερβού, ενός παιδιού χαμηλών τόνων, ο οποίος στην πρώτη του προπονητική χρονιά στην ομάδα της χάρισε τίτλους και μάλιστα χωρίς κάποιος αντίπαλος της να της αφαιρέσει το αήττητο.
Κομβικό, όπως αποδείχθηκε, το τελευταίο παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη στο ντέρμπι με την Εικοσιμία. Αυτή η νίκη με 1-0 τελικά έδωσε τίτλο, αφού την διατήρησε στην κορυφή και αμέσως μετά ήρθε η διακοπή με τα γνωστά γεγονότα!
Δεν ήταν εύκολη η 9η κατάκτηση, έστω και με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, κάθε άλλο μάλιστα, αφού Διλινάτα, Εικοσιμία, Πρόννοι και Φωκάτα, ήταν πολύ ανταγωνιστικοί αντίπαλοι. Όμως, ο Παλληξουριακός πήρε με το "σπαθί" του τα παιχνίδια που έπρεπε και ιδιαίτερα τα ντέρμπι, όπου με τις παραπάνω ομάδες μέτρησε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, δείχνοντας παράλληλα ότι ήταν έτσι κι αλλιώς, το ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο και έτσι κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν το άξιζε!
Κρίμα, που αυτή η άσχημη συγκυρία, μας στέρησε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε σπουδαία παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, όσο και στα playoffs και ο πρωταθλητής να αναδεικνυόταν στο γήπεδο.
Βέβαια, χάθηκαν και βαθμοί που θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί (κυρίως Εθνικός – Σάμη).
Συνολικά, ο Παλληξουριακός θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μέχρι τη διακοπή του, μετρώντας σε 17 παιχνίδια 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 43 βαθμούς (40-5 τέρματα), έναν (1) παραπάνω από τα Διλινάτα, που τερμάτισαν στην 2η θέση με 42!
Σίγουρα, μια άτυχη εξέλιξη για την ομάδα του Γ. Τόγια, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα περίμενε τον αντίπαλο της στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για να διεκδικήσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου και να πάει με αβαντάζ στα playoffs για την διεκδίκηση του τίτλου.
Γεγονός στο οποίο φυσικά δεν ευθύνεται ο Παλληξουριακός, μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι ευνοούνται από συγκεκριμένες αποφάσεις και κάποιοι άλλοι αδικούνται!
Όσον αφορά το κύπελλο, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προκριθεί στα ημιτελικά και είχαν κληρωθεί με αντίπαλο τα Φωκάτα σε διπλά παιχνίδια. 
Όμως, τα συγκεκριμένα παιχνίδια ως γνωστόν δεν διεξήχθησαν, ούτε και ποτέ πρόκειται να διεξαχθούν, μετά την απόφαση της Ε.Π.Ο., με αποτέλεσμα η τύχη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο μας στο κύπελλο Ελλάδος να αναδειχθεί από την κλήρωση της διοργανώτριας, μεταξύ των τριών ακόμη ομάδων της σειράς, Διλινάτων, Εικοσιμίας και Φωκάτων, χωρίς να υπάρξει κυπελλούχος ομάδα τη φετινή περίοδο!
Εμείς, να συγχαρούμε την ομάδα του Παλληξουριακού για τις φετινές επιτυχίες της, σε τοπικό επίπεδο και να ευχηθούμε μια άξια εκπροσώπηση στην επάνοδο της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου θα ανήκει τη νέα περίοδο.
Παρακάτω φιλοξενούνται δηλώσεις των πρωταθλητών:
Στάθης Λυκούδης πρόεδρος
«Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για το ποδόσφαιρο, λόγω του κορονοιού δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της χώρας, μεταξύ αυτών και το τοπικό.
Η διακοπή, μας βρήκε στην κορυφή αήττητους και κατά την προσωπική μου άποψη, ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Η ανάδειξη μας τελικά ως πρωταθλητές, μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, αφού θέλαμε να ολοκληρωθεί η διοργάνωση για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση, εντός του γηπέδου.
Όμως, από την στιγμή που η Ομοσπονδία αποφάσισε έτσι και θεωρώ πολύ σωστά, για να διαφυλαχθεί η υγεία των ποδοσφαιριστών, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Αντικειμενικά, μετά και την κατάκτηση του Super cupη επιτυχία μας αυτή, που σηματοδοτεί την 9η κατάκτηση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος στην ιστορία μας, είναι σίγουρα δίκαιη πέρα ως πέρα.
Δείξαμε χαρακτήρα και με πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες, συν τα έμπειρα και μεγαλύτερα σε ηλικία, το τεχνικό team δημιούργησε μια ομάδα ανίκητη, πραγματοποιώντας μια αξιοζήλευτη πορεία και ο τίτλος μας ανήκει δικαιωματικά.
Εκτός της κατάκτησης του πρωταθλήματος, κερδίσαμε παράλληλα και την επάνοδο μας, μετά από δυο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου θα συμμετάσχουμε με μοναδικό στόχο μια πορεία αξιόλογη.
Όσο νωρίς και αν είναι, περιμένοντας φυσικά και τις αποφάσεις τις Ε.Π.Ο., ήδη ξεκινάμε τον σχεδιασμό της ομάδας, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, την Κεφαλονιά μας και το τοπικό ποδόσφαιρο.
Θέλουμε επίσης να δώσουμε τη δυνατότητα ή αν θέλετε την ευκαιρία της συμμετοχής τους σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, στα νεαρά και ταλαντούχα παιδιά της ομάδας, με κίνητρο να αποκτήσουν εμπειρίες για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας. Εμπειρίες σίγουρα πρωτόγνωρες που αξίζει να ζήσουν.
Φυσικά, για να επιτευχθούν όλα αυτά θα χρειαστούμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλης της Κεφαλονιάς και των τοπικών φορέων, όπου χέρι-χέρι θα κάνουμε ότι πρέπει για το ποδόσφαιρο του νησιού και την διάκριση του.
Υπάρχει μάλιστα μια σκέψη που δείχνει ότι, τον Παλληξουριακό δεν το βλέπουμε σαν την ομάδα από το Ληξούρι, αλλά σαν την εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, δηλώνοντας δυο έδρες σε Ληξούρι – Αργοστόλι, ώστε να δώσουμε κάποια από τα φετινά μας παιχνίδια στην πρωτεύουσα και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για να μας παρακολουθήσει ο κόσμος παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο, να έρθει κοντά μας, να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει.
Σίγουρα, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές απαιτήσεις, θυσίες και πολύ ανταγωνισμό.
Όμως, έχουμε την εμπειρία της πρώτης μας συμμετοχής για να μην κάνουμε λάθη και να παρουσιαστούμε, όσο πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί γίνεται.
Επιτρέψτε μου εδώ, να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ιδιαίτερα ένα δικό μας παιδί με πολύ μέλλον στον χώρο, ο οποίος φέτος ανέλαβε την τύχη της ομάδας και με το «καλημέρα» κερδίζει ήδη δυο τίτλους, τον Ηλία Ζερβό, τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν να πετύχουμε φέτος τον στόχο, που πέρυσι χάθηκε στο +6’ των καθυστερήσεων, αλλά και τους ξεχωριστούς συνεργάτες μου στο Δ.Σ..
Εμείς, σαν διοίκηση θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να έχουν μια καλή και επιτυχημένη χρονιά στην Γ’ Εθνική, αλλά και σε ότι άλλο χρειαστούν να είναι σίγουροι, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι τώρα, θα είμαστε στο πλευρό τους.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας, τους φιλάθλους μας, αλλά και όλους όσους είναι κοντά μας και προσφέρουν υλικά και ηθικά στον Παλληξουριακό.
Θεωρώ ότι το νησί αξίζει να έχει εκπρόσωπο στην παραπάνω κατηγορία. Δεν είναι βέβαια κάτι απλό και χρειάζεται την ουσιαστική συμβολή και συνεργασία όλων.
Τέλος, να ευχηθώ υγεία σε όλους και σύντομα να ξεπεράσουμε αυτή την πολύ δυσάρεστη και πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνει όλος ο κόσμος.

Καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε αρωγούς στις προσπάθειες μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».
Κονταρίνης Παναγιώτης μέλος Δ.Σ.
«Θα ήθελα καταρχήν να ευχηθώ υγεία σε όλο το κόσμο και σύνεση στο κομμάτι των περιορισμών, ιδιαίτερα τώρα που τα μέτρα αρχίζουν να χαλαρώνουν, έως την ομαλή επιστροφή μας στη καθημερινότητα μετά από αυτή τη δοκιμασία που περάσαμε και περνάμε.
Η ομάδα του Παλληξουριακού προσπαθεί κάθε χρόνο να παράγει έργο αναδεικνύοντας ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της και να προσφέρει στα μέτρα του δυνατού όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες για τη πρόοδο και τη βελτίωση των αθλητών.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία και περνώντας σε μια τεράστια μετάβαση το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλάζοντας πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο και στο ρόστερ (αλλαγή προπονητή, στελέχωση της ομάδας με βοηθό προπονητή και γυμναστή, αποχώρηση αρκετών έμπειρων ποδοσφαιριστών και αντικατάσταση τους με παιδιά από την Ακαδημία, από ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον Εθνικό Κεφαλλονιάς και υπήρχαν στο σύλλογο μας παλαιότερα και δυο φοιτητές από τις σχολές του νησιού μας) ο βασικός στόχος για εμάς ήταν η πρόοδος του οργανισμού.
Αυτό το πετύχαμε και εκτός από ικανοποίηση νιώθουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη αυτή τη προσπάθεια.
Στις τοπικές διοργανώσεις, δυστυχώς, ήρθαμε αντιμέτωποι με κάτι πρωτόγνωρο. Με αυτή τη διακοπή, ενώ η ομάδα μας ήταν στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος αήττητη και με τους ίδιους αγώνες με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, η ομάδα μας κατέκτησε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα και λόγω των συνθηκών δεν μπορούμε να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε όπως θα θέλαμε.
Επίσης, μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και το κύπελλο, όντας στη τετράδα της διοργάνωσης και έχοντας ήδη κατάκτηση το Super Cup.
Το ιδανικό θα ήταν να παίζονταν όλα τα παιχνίδια και βάση της προκήρυξης της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. να αναδεικνύονταν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος μέσα στο γήπεδο και μετά τη τέλεση των μπαράζ για το πρωτάθλημα και των εναπομείναντων αγώνων στο θεσμό του κυπέλλου.
Η ομάδα μας τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση, μεγαλύτερη από το 2017 στη πρώτη συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, σε μια περίοδο γενικότερης οικονομικής κρίσης και δυσκολιών, οι οποίες προστίθενται στις διαχρονικά υπάρχουσες για ένα τέτοιο εγχείρημα, είναι ότι θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από εκεί και πέρα, πρέπει η Ε.Π.Ο να σταθεί αρωγός στη προσπάθεια όλων των σωματείων δίνοντας κίνητρο και περιορίζοντας τα έξοδα μέσω του καταρτισμού ομίλων με λιγότερες ομάδες και από τις κοντινότερες γεωγραφικά περιοχές, περιορίζοντας τα έξοδα της διαιτησίας, κ.α.
Η συμμετοχή μας και η εκπροσώπηση του νησιού μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι κάτι που εάν το θέλουμε πραγματικά (τοπικοί πολιτικοί παράγοντες, Ε.Π.Σ.Κ.Ι, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, επιχειρηματίες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι) πρέπει να το αποδείξουμε με πράξεις στα πλαίσια του δυνατού και να σταθούμε όλοι αρωγοί σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε και θα συνεχίσουμε να περνάμε.
Κλείνοντας, εκ μέρους του Δ.Σ., θα ήθελα να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς, τα παιδιά που βοηθάνε για να στηθούν και πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις τις ομάδας, τους γονείς των ακαδημιών για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους καθώς και τους φιλάθλους μας».
Ζερβός Ηλίας προπονητής
«Θα ήθελα -όπως όλοι οι άνθρωποι, άλλωστε - να μην βιώναμε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση και η σεζόν να ολοκληρώνονταν αυτές τις μέρες. Να είχαν παιχθεί οι ημιτελικοί και ο τελικός του Κυπέλλου τους οποίους θα ακολουθούσαν οι αγώνες των Playoffs.
Δυστυχώς, ο ιός μας στέρησε το πιο ωραίο κομμάτι της σεζόν, αυτό της ποδοσφαιρικής κορύφωσης και των μεγάλων μαχών, των ντέρμπι. Είναι αυτό το κομμάτι που όλοι όσοι έχουν στόχους και φιλοδοξίες - ομάδες, προπονητές, αθλητές - ανυπομονούν να ζήσουν.
Έτσι κι εμείς προετοιμαζόμασταν για αυτό. Ξαφνικά, όλα άλλαξαν και η Ε.Π.Ο. πήρε την απόφαση που γνωρίζουμε για την διακοπή των ερασιτεχνικών κατηγοριών και την ανάδειξη πρωταθλητών πράττοντας σωστά, θεωρώ, για την ασφάλεια όλων μας.
Ξαναλέω, μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να πανηγυρίζαμε την κατάκτηση μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι, δυστυχώς. Και με αυτό πρέπει να ζήσουμε.
Από την χαρά κάτι λείπει, δεν μπορώ να το κρύψω. Παρόλα αυτά, νιώθω περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών από το ξεκίνημα της σεζόν. Μια σεζόν που ξεκίνησε ξανά νωρίς με το Κύπελλο Ελλάδος. Είχαμε αρκετές αποχωρήσεις καλών παιχτών, την ατυχία με τον Ενέα, ο Γιάννης κι εγώ αλλάξαμε πόστο, συνέβησαν όχι λίγα.
Και στη πορεία, ακόμα, χρειάστηκε, να αντικαταστήσουμε τον τερματοφύλακα. Στην ομάδα, όμως, ήρθαν παιδιά που την γνώριζαν καλά και “κούμπωσαν” αμέσως.
Με την προσθήκη των δύο ταλαντούχων φοιτητών και με αρκετά νέα παιδιά από την Ακαδημία που έκαναν το βήμα μπρος και βρήκαν ρόλο στην ομάδα δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο.
Κατακτήσαμε το Super Cup και είχαμε μια πορεία σχεδόν αψεγάδιαστη σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο όσον αφορά τα αποτελέσματα μας. Και για αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βρίσκονται πίσω από αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και την στηρίζουν. Αθλητές και παράγοντες.
Ο Παλληξουριακός επιδεικνύει μια σπάνια συνέπεια. Και το αποδεικνύει μέρα-μέρα, χρόνο-χρόνο. Νομίζω αξίζει μεγαλύτερης στήριξης.
Δεν αρκεί το μεράκι λίγων ανθρώπων, δυστυχώς. Δράττομαι της ευκαιρίας μιας και δεν μιλάω συχνά καθώς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα δύο παιδιά που συνεργαστήκαμε ως προπονητικό team, τον Δημήτρη τον Αδαμόπουλο και τον Γιάννη τον Ζάβαλη.
Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και η χρονιά ήταν αρκετά διδακτική, πιστεύω, για εμένα και τον Γιάννη που ήταν και η πρώτη μας σε επίπεδο ανδρικής ομάδας.
Το φετινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό δίχως ακρότητες και παρατράγουδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα σωματεία.
Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα χρόνια στα οποία οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα κληθούμε επιπροσθέτως να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες και θα χρειαστεί δύναμη και προγραμματισμός για να διαφυλάξουμε τον χώρο ο οποίος αποτελεί διέξοδο σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται διαρκώς.
Για εμάς, ωστόσο, ο χρόνος τρέχει. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για χαρές στην ομάδα γιατί πρέπει να αξιολογήσει και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα σε συνθήκες εξαιρετικά αβέβαιες. Είναι μια πολύπλοκη και ρευστή κατάσταση που απαιτεί μια μεγάλη συνεργασία.
Το εγχείρημα της Γ’ Εθνικής δεν είναι κάτι απλό.
Μακάρι να πάνε όλα καλά, αλλά δεν αρκούν τα ευχολόγια».
Λουλούδας Γιώργος αρχηγός
«Η ξαφνική διακοπή του πρωταθλήματος μας βρίσκει πρωταθλητές. Σίγουρα όχι με τον τρόπο που όλοι στην ομάδα θα θέλαμε.
Δυστυχώς, λόγω τον συνθηκών ο τρόπος που ήρθε αυτός ο τίτλος δεν μας επιτρέπει να τον πανηγυρίσουμε.
Όμως η διακοπή μας βρίσκει μόνους πρώτους και αήττητους σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δικαιωματικά θεωρώ στην πρώτη θέση στερώντας μας, παράλληλα, την διεκδίκηση του κυπέλλου και την κατάκτηση ενός τρεμπλ.
Όμως, στερεί και από τις άλλες ομάδες την διεκδίκηση των στόχων που είχε η κάθε μία.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και την ομάδα του Ηρακλή σαν πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας».
         
Τα αποτελέσματα των 17 αγώνων των πρωταθλητών
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ
4-0
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0-1
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΕΥΓΕΡΟΣ
2-0
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0-4
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1-2
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7-0
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2-2
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
3-0
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0-1
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
2-0
ΑΟ ΣΑΜΗΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1-1
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
0-0
ΠΑΟ ΕΥΓΕΡΟΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0-2
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1-1
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0-4
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
3-0
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1-0
         
Η βαθμολογία μέχρι την διακοπή
α/α
Ομάδες
Βαθμ.
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
43
17
13
04
00
40 - 05
2.
Α.Ο. Διλινάτα
42
17
13
03
01
48 - 13
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
36
17
10
06
01
44 -13
4.
Α.Ο. Πρόννοι
35
17
10
05
02
30 - 07
5.
Α.Ο. Φωκάτα
27
17
08
03
06
30 - 16
6.
Α.Ο. Σάμης
21
18
06
03
09
22 - 30
7.
Π.Α.Ο. Εύγερος
19
16
05
04
07
18 - 21
8.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
17
18
05
02
11
18 - 34
9.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
14
18
04
02
12
15 - 44
10.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
06
17
01
03
13
12 - 50
11.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
04
16
01
01
14
07 - 51
         
Παρακάτω δείτε τους πρωταθλητές της Α' κατηγορίας  από το 1980-81
1.
1980 -1981
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
1981 - 1982
Α.Ο.Κ.Ι.
3.
1982 - 1983
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4.
1983 - 1984
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
1984 - 1985
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6.
1985 - 1986
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7.
1986 - 1987
Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ
8.
1987 - 1988
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
9.
1988 - 1989
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
10.
1989 -1990
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11.
1990 - 1991
Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ
12.
1991 - 1992
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
13.
1992 - 1993
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
14.
1993 - 1994
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
15.
1994 - 1995
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
16.
1995 - 1996
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ
17.
1996 - 1997
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
18.
1997 - 1998
Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ
19.
1998 - 1999
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
20.
1999 - 2000
Α.Ο.Κ.Ι.
21.
2000 - 2001
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
22.
2001 - 2002
Α.Ο.Κ.Ι.
23.
2002 - 2003
Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ
24.
2003 - 2004
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
25.
2004 - 2005
Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ
26.
2005 - 2006
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
27.
2006 - 2007
Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ
28.
2007 - 2008
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ Π.Ο.Ο.Κ.Α.Π.
29.
2008 - 2009
Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ
30.
2009 - 2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
31.
2010 - 2011
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
32.
2011 - 2012
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
33.
2012 - 2013
Α.Ε.Κ.
34.
2013 - 2014
Α.Ε.Κ.
35.
2014 - 2015
Α.Ε.Κ.
36.
2015 - 2016
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
37.
2016 - 2017
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
38.
2017 - 2018
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
39.
2018 - 2019
A.O. ΠΡONNOI
40.
2019 -2020
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Συνολικές κατακτήσεις
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 5
Α.Ο. ΛΕΙΒΑΘΩ 5
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4
Α.Ο.Κ.Ι. 3
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 3
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 3
Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ 2
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 1
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 1
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 1
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 1
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 1
Φώτο από τους φετινούς αγώνες του Παλληξουριακού






























































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου