Τρίτη, Μαΐου 19

Αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους από την Εικοσιμία ο προπονητής Άκης Τσιμάρας


Με μια λιτή ανακοίνωση, η Εικοσιμία μας γνωρίζει ότι, χώρισαν κοινοί συναινέσει οι δρόμοι του προπονητή Άκη Τσιμάρα, με την ομάδα της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του κόουτς, όπως αναφέρει.
Ύστερα από μια χρονιά εξαιρετικής συνεργασίας, ο πρώην πια προπονητής της ομάδας της Λειβαθούς, αποφάσισε λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης του.
Ο Άκης, ένα από τα καλύτερα παιδιά και γνώστης του αθλήματος δούλεψε με σοβαρότητα και αγάπη για την ομάδα, δημιούργησε ένα πολύ δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο, σε μια εποχή που κανείς δεν περίμενε ότι, η Εικοσιμία θα σήκωνε κεφάλι, μετά την τραυματική εμπειρία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την προηγούμενη περίοδο. 
Όμως, η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και με πολύ καλή ψυχολογία, λόγω της αγωνιστικής της παρουσίας, ήταν ένα από τα φαβορί που θα διεκδικούσε πρωτάθλημα και την επάνοδο της στην Γ’ Εθνική μέσα από τα playoffs, αλλά και την διεκδίκηση του τοπικού κυπέλλου (συμμετείχε στα ημιτελικά), κάτι που δυστυχώς για αυτούς δεν πραγματοποιήθηκε, αφού ο κορονοϊός είχε… άλλα σχέδια.
Το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και τον άτυπο τίτλο πρωταθλητή και κυπελλούχου θα κερδίσει ως γνωστόν ο Παλληξουριακός.
Σε γενικές γραμμές, ο συγκεκριμένος προπονητής παρουσίασε αξιόλογο έργο, αφήνοντας μια ομάδα που μπορεί την επόμενη χρονιά να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια, ενώ ο επόμενος είναι σίγουρο ότι αναλαμβάνει μια ομάδα σε σωστές βάσεις.
Και οι δύο πλευρές είναι πλέον υποχρεωμένες να χαράξουν την δική τους πορεία για το μέλλον και σίγουρα θα έχουν να θυμούνται μια πολύ καλή συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα.
Άλλωστε, η ομάδα της Λειβαθούς και στο παρελθόν έχει αποδείξει το πόσο σέβεται τους ανθρώπους που συνεργάστηκε μαζί τους.
Παρακάτω δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Εικοσιμίας:
«Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον εξαιρετικό προπονητή Γεράσιμο Τσιμάρα για την άψογη συνεργασία του και την αμέριστη βοήθεια του στην ομάδα μας καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην θέση του προπονητή και για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο "κόουτς" κατάφερε να ενώσει την ομάδα, να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και κατάφερε να είναι μέσα και στους δυο στόχους έχοντας παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο».
Κόουτς σε ευχαριστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου