Δευτέρα, Μαΐου 18

Κλήρωση κυπελλούχου Ε.Π.Σ.Κ.Ι..... Πιο τυχερός. Νταμπλούχος ο Παλληξουριακός (φώτο - δηλώσεις)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στα Φαρακλάτα, η κλήρωση για την ανάδειξη του φετινού κυπελλούχου του τοπικού ποδοσφαίρου, με την παρουσία του εκπροσώπου του Παλληξουριακού, προέδρου της ομάδας κ. Ε. Λυκούδη και των τοπικών Μ.Μ.Ε..

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της διοργανώτριας κ. Γεράσιμος Καραντινός.
Από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών δήλωσαν συμμετοχή μόνο οι δύο. Ο Παλληξουριακός και τα Διλινάτα. Οι δυο Λειβαθινές ομάδες δεν αποδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στην διαδικασία για τους γνωστούς λόγους.
Στην αίθουσα, το παρόν έδωσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θέμης Βαλσαμής, το μέλος της Επιτροπής κ. Ηλίας Κουρκουμέλης και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ένωσης κ. Βαγγέλης Αβάζαρος.
Στη συνέχεια στην  κληρωτίδα μπήκαν, όπως προαναφέραμε, οι 2 από τις τέσσερις ομάδες που είχαν προκριθεί στα ημιτελικά.
Α.Ο. Παλληξουριακός και
Α.Ο. Διλινάτα
Έτσι, μετά από αυτή την άβολη και πρωτόγνωρη διαδικασία, τυχεροί της κληρωτίδας αναδείχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής που θα κερδίσουν τον φετινό άτυπο τίτλο του κυπελλούχου Κεφαλονιάς / Ιθάκης ή αν θέλετε το νταμπλ και παράλληλα θα εκπροσωπήσουν το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο στο Κύπελλο Ελλάδος 2020-2021.
Μετά λοιπόν και την τακτοποίηση της τελευταίας εκκρεμότητας που αφορούσε το ποδόσφαιρο μας, ολοκληρώθηκε η σεζόν, σίγουρα μέσα σε αρκετές διαμαρτυρίες και απειλές περί μη συμμετοχής, για τις πρόσφατες αποφάσεις της διοργανώτριας και στις γνωστές ανακατατάξεις και πολύ περισσότερο όχι όπως τις προηγούμενες χρονιές.
Τέλος, την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα διοργανωθεί, εκτός από τις υποδομές ένα μόνο πρωτάθλημα αυτό της Α’ κατηγορίας, για πρώτη φορά από της ιδρύσεως της Ένωσης, σε δύο ομίλους, ενώ εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου τόσο στην Γ’ Εθνική, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος θα είναι η ομάδα του Ηλία Ζερβού.
Σίγουρα σε μια χρονιά που θα είναι μια πολύ διαφορετική για όλους μας και φυσικά πρέπει να βοηθηθεί ο Παλληξουριακός σε όλα τα επίπεδα!
Κλήρωση κυπελλούχου 2019-2020 - Δηλώσεις προέδρου Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Φώτο από τη σημερινή κλήρωση




















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου