Τετάρτη, Μαΐου 6

Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. αποφάσισε όλες οι ομάδες από την νέα περίοδο σε μια κατηγορία των 2 ομίλων

sportsthea: Σχολή UEFA D' από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Με σημερινή του Ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., καταργεί την Β' κατηγορία (για φέτος) και δημιουργεί μια μόνο στο τοπικό ποδόσφαιρο, μεταφέροντας όλες τις ομάδες στην Α’.
Εκεί, θα υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο όμιλοι και θα μοιραστούν οι συνολικά 15 υπάρχουσες αυτή την στιγμή ομάδες σε αυτούς, σύμφωνα με τη δυναμικότητα τους, σε σχέση με την φετινή κατάταξη τους, κατά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού.
Μια απόφαση σίγουρα που αλλάζει τα δεδομένα στο τοπικό ποδόσφαιρο. 
Εμείς, περιμένουμε την ανακοίνωση της διοργανώτριας και θα επανέλθουμε, όταν θα έχουμε την συγκεκριμένη απόφαση στα χέρια μας με περισσότερες λεπτομέρειες.
sportsthea: Τα νέα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Εικόνες)Όπως επίσης και των παραγόντων των Σωματείων, που αν κρίνουμε από τις συνομιλίες μαζί τους, εκτός κάποιων εξαιρέσεων μάλλον την δέχθηκαν με ικανοποίηση!
Έτσι, η επόμενη Α’ τοπική κατηγορία, θα απαρτίζεται από τις παρακάτω ομάδες με δεδομένη τη συμμετοχή του Α.Ο. Παλληξουριακού στην Γ’ Εθνική κατηγορία:
1. Α.Ο. Διλινάτα
2. Α.Ο. Εικοσιμίας
3. Α.Ο. Πρόννοι
4. Α.Ο. Φωκάτα
5. Α.Ο. Σάμης
6. Π.Α.Ο. Εύγερος
7. Α.Π.Σ. Πυλαριακός
8. Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
9. Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
10. Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
11. Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
12. Α.Ο. Ερύσσου
13. Α.Ε. Κράνης
14. Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
15. Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Να αναφέρουμε εδώ ότι αυτή η περίοδος θα είναι μεταβατική και ότι από την επόμενη, εφόσον όλα εξελιχθούν φυσιολογικά με τον κορονοϊό, θα επανέλθει η Β' κατηγορία, κάτι που αναμένεται να προβλεφθεί στη φετινή προκήρυξη της διοργανώτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου