Κυριακή, Μαΐου 3

Το ευχαριστώ του αρχηγού του πρωταθλητή Ηρακλή Πρόννων Β. Δημητράτου


Με αφορμή το τέλος αυτής της ιδιαίτερης αγωνιστικής περιόδου, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν σε όλο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, ως αρχηγός της ομάδας «Ηρακλής Προννών» θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου, καθώς και τον προπονητή μας Σπυράγγελο Τζωρτζάτο, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον Πρόεδρο της ομάδας μας Γεράσιμο Παραμερίτη για την αμέριστη υποστήριξή του, στον φίλο και πολύτιμο βοηθό της ομάδας Νίκο Μηλιαρέση, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας μας.
Επίσης, θα ήθελα εκ μέρους όλων μας να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας, την εταιρεία εμπορίας φρούτων «Ρασσιάς» και τον ιατρό Καχρίλα Ιωάννη.
Κλείνοντας, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη μας στο Πρωτάθλημα αυτό στον εκλιπόντα φίλο και συμπαίκτη Ηλία Λυμπεράτο, που τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας... 
Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και το επόμενο Πρωτάθλημα να μας βρει όλους καλά, έχοντας ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου