Κυριακή, Νοεμβρίου 1

Ήττα 2-0 στη Ναύπακτο για τον Παλληξουριακό


Από την αρχή και πολύ πριν το παιχνίδι, όλοι στο στρατόπεδο του Παλληξουριακού γνώριζαν τη δυσκολία του σημερινού αγώνα στη Ναύπακτο, και πολύ περισσότερο ότι δεν ήταν ποτέ φαβορί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μοναδικό στόχο την πρωτιά στον όμιλο, τον Ναυπακτιακό και φιλοξενούμενος στο «Παπαχαραλάμπειο» Στάδιο, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια ήττα η οποία μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τα πλάνα των «ερυθρόλευκων» και του Ηλία Ζερβού.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι θα έχουν την υπεροχή και θα δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις στην εστία του Μωραΐτη, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Παλληξουριακός και ιδιαίτερα μετά το 35’ ανέβαινε αγωνιστικά, όμως θα δεχθεί ένα γκολ σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού και θα κλείσει το ημίχρονο πίσω στο σκορ 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και ενώ πίστεψαν στην ισοφάριση, ήρθε ο Εσκουρέντο με ένα φάουλ στο 82’ να δώσει τέλος στα όνειρα τους.

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού στάθηκε αρκετά καλά στο «Παπαχαραλάμπειο» και το πάλεψε αρκετά, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Μπορεί τελικά η ομάδα μας να μην τα κατάφερε, όμως έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και πρέπει να κρατήσει τις εμπειρίες, αφού μέσα από τέτοιους αγώνες σε ένα πέρα για πέρα δύσκολο πρωτάθλημα, γίνεσαι πιο σοφός και πιο έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια και ο φετινός Παλληξουριακός που βγάζει υγεία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να τα καταφέρει.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ ο Νεστερένκο προλαβαίνει τον Νάκα και απομακρύνει τον κίνδυνο, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελείται από τα δεξιά με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο Θωμόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα θα βρει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και στη συνέχεια θα περάσει άουτ.

Στο 19’ ο Νάκα εκτελεί το φάουλ από αριστερά και ο Μωραίτης απομακρύνει σε κόρνερ.

Εντυπωσιακή απόκρουση στο 20’ από τον Μωραΐτη στον «κεραυνό» του Θεοχάρη από μακρινή απόσταση, αφού θα πεταχτεί και θα στείλει την μπάλα κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό για τους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι.

Ο Νάκα εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Θεοχάρης σχεδόν σε άδεια εστία αντί να πλασάρει προτιμάει να «σκοτώσει» με την μπάλα να τον…. τιμωρεί και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένα σουτ του Γκέτση στο 25’ θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μωραΐτη.

Ένα μακρινό φάουλ στο 26’ για τον Παλληξουριακό, εκτελεσμένο από τον Λυκούδη δεν ανησυχεί τον Δρακόπουλο, ο οποίος μπλοκάρει την μπάλα.

Και στο 42’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με τον Νάκα να εκτελεί το φάουλ από δεξιά και να βρίσκει τον Κονίδα στο β’ δοκάρι, εκεί ο τελευταίος θα πιάσει μια εντυπωσιακή κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας της ομάδας της Κεφαλονιάς.

Αυτό το 1-0 για τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι σε αυτό το διάστημα, θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο με λίγες καλές φάσεις από τις δύο πλευρές, όπως προαναφέραμε ο Παλληξουριακός θα ανέβει αγωνιστικά και μέχρι ενός σημείου θα κυνηγήσει την ισοφάριση.

Στο 51’ σε ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Σταυρόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

Ο Λυκούδης στο 67’ θα εκτελέσει το φάουλ από καλή θέση, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο τείχος των γηπεδούχων.

Στο 82’ ο Πολυδωράτος θα συγκρατήσει αντίπαλο επιθετικό έξω από την περιοχή και θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Ψυχούλα.

Το φάουλ εκτελεί ο νεοαποκτηθείς Αργεντίνος Εσκουέρο, που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι και θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Κ. Μωραΐτη για το 2-0 της ομάδας του.

Ένα γκολ με το οποίο «κλειδώνει" τη  δεύτερη νίκη της ομάδας του Δ. Τόμπαζη στο πρωτάθλημα και καταγράφει την δεύτερη ήττα της ομάδας του Ηλία Ζερβού.

Διαιτητής ο κ. Δ. Ψύχουλας με βοηθούς τους κ.κ. Β. Παλούρα και Λ. Δελής.

Συνθέσεις

Ναυπακτιακός:(Δ. Τόμπαζης), Δρακόπουλος, Καζανάς, Μπάτσης (76’ λ.τ. Καλαμπόκας), Θωμόπουλος, Θεοχάρης, Τεγούσης, Γκέτσι, Κονίδας (66’ Μπίντσης), Μπλέτσας, Νάκα (70’ Εσκουρέντο), Σταυρόπουλος.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης, Νεστερένκο, Πολυδωράτος, Λούλουδας, Λυκούδης, Πολλάκης (75’ Μουρελάτος), Καράι (60’ Μακρίδης), Μπράτι (87’ Σιμωτάς), Βιτωράτος (60’ Ρεμούντης), Κουκοβίνος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου