Κυριακή, Νοεμβρίου 1

Νίκη-πρόκρισης για τους Πρόννους 2-0 τον Ηρακλή στα Τζαννάτα

Στα Τζαννάτα σήμερα το απόγευμα, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου και στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής, ο Α.Ο. Πρόννων με αντίπαλο τον γηπεδούχο Ηρακλή, θα είναι ο νικητής με σκορ 2-0.

Μια νίκη που επαναφέρει την τάξη στον όμιλο και τους φιλοξενούμενους, μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα, να δηλώνουν παρόν και να βρίσκονται πια, μισή ανάσα από την μαθηματικά πρόκριση τους στους «8» του τοπικού κυπέλλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πλέον δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα για διάκριση, αφού βρίσκονται στο -6 από τον σημερινό τους αντίπαλο, που ακόμη και σε ισοβαθμία έχει το πλεονέκτημα με τις δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Έτσι, η συνέχεια θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όχι όμως και αγωνιστικά, αφού θα χρειαστούν εμπειρίες για τη επάνοδο τους, μετά από πολλά χρόνια στην Α’ τοπική κατηγορία.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στα Τζαννάτα είχαμε ένα μέτριο και μοιρασμένο παιχνίδι, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα.

Τα γκολ του αγώνα

Οι Πρόννοι θα ανοίξουν το σκορ στο 17’ για το 0-1. Ο Μοντεσάντος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Κυρ. Κουρκουμέλης στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει μια ωραία κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Κολυβά.

Το γκολ αυτό χωρίζει πλέον τις δύο ομάδες στα πρώτα 45’ του αγώνα των Τζαννάτων.

Στην επανάληψη, ο έμπειρος Μοντεσάντος με ωραία κάθετη πάσα θα βρει λίγο έξω από την περιοχή τους Πρίφτι – Ρραπάι, με τον «μικρό» να αφήνει έξυπνα την μπάλα στον δεύτερο και ο τελευταίος με πλασέ να πετυχαίνει το τελικό 0-2.

Μια νίκη «οξυγόνο» για την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη που βλέπει πολύ κοντά και στους «8» του τοπικού κυπέλλου την ομάδα του.

Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Ν. Καναλάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής:(-), Κολυβάς, Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Ρασσιάς Γ. (74’ Σπαθής Α.), Δημητράτος, Ρραπάι Α. (80’ Δάρας), Γκιάφης, Στάβερης Κ., Μανέντης, Ρασσιάς Σπ. (50’ Φούσιας), Ρραπάι Ρ. (56’ Lluka).

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Xhelaj Α., Χιόνης (35’ Κουτροκόης), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Κυρ., Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης Κ. (Xhelaj Aρ.), Μοντεσάντος, Ρραπάι, Στάβερης Ν. (52’ Πρίφτι).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου