Τετάρτη, Νοεμβρίου 25

Γ’ Εθνική: Φόβοι μήπως δεν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα…

Αυτό το σενάριο ίσως και να μην είναι …”επιστημονικής φαντασίας”…

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων που εμπλέκονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, για το φετινό μέλλον των πρωταθλημάτων αυτών.

Μη λησμονούμε ότι πρόκειται για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ωστόσο είναι πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών, γεγονός που επηρεάζουν την εξέλιξη και των επαγγελματικών κατηγοριών.

Βέβαια σε ένα σκηνικό που δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα της SL2/FL σε τι μπορεί να ελπίζει κάποιος και τι ακριβώς επηρεάζεται;

Η φήμη που αιωρείται και μάλιστα σε έντονο βαθμό είναι το ενδεχόμενο να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από τη στιγμή που θεωρείται ότι “δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τις εξελίξεις”, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει, αφού όπως προείπαμε είναι “κομμάτι” των Εθνικών κατηγοριών.

Στο πλαίσιο ωστόσο της πρόληψης λόγω του κορωνοϊού, οι κατηγορίες που θα την …πληρώσουν πρώτες θα είναι οι ερασιτεχνικές δηλαδή, η Γ’ Εθνική και εν συνεχεία τα τοπικά πρωταθλήματα…

Τον προβληματισμό του αυτόν εξάλλου εξέφρασε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ Γαύδος Fm 88,8 και ο τεχνικός του Άρη Σούδας, Νίκος Μαναρώλης.

Σε ένα τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής απλώς περιμένουν τις εξελίξεις και η ελπίδα τους είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, στα μέσα Ιανουαρίου.

mirrorsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου