Κυριακή, Νοεμβρίου 1

Έβαλε "φωτιά" στον όμιλο η Σάμη 3-1 την Α.Ε.Κ.


Με το παιχνίδι του Καραβόμυλου, σήμερα το απόγευμα για την 4η αγωνιστική του Δ’ ομίλου, συνεχίστηκε δράση και ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με τη Σάμη να παίρνει μια σπουδαία νίκη, σπάζοντας το αήττητο της Α.Ε. Κράνης με σκορ 3-1!

Μια νίκη που είναι η 1η και με την οποία βλέπει με πολλές πιθανότητες την είσοδο της, στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολύ πάθος και απ τις δυο ομάδες και 4 συνολικά τέρματα!

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 9’ θα έχουμε το 1-0 για την ομάδα της Σάμης. Ο Περιβολάρης θα εκτελέσει το φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Μωραΐτης θα κάνει την κεφάλια πάσα από το ύψος της μικρής περιοχής στον Ζαχαράτο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ.

Στο 26’ ο Αμούργης Τ. από αριστερά θα κάνει την σέντρα, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ., οποίος ίσα που θα την αγγίξει, για να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.

Στο 44’ θα έχουμε το 2-0. Συγκεκριμένα ο Αμούργης Ι. με πολύ ωραίο συρτό σουτ, λίγο έξω απ την μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων και στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Αυτό θα είναι και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 50’ θα έχουμε το 3-0 για την ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου.

Ο Μετάι θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στη μικρή περιοχή και έπειτα από σύγχυση, ο Καβαλλιεράτος Γ. από κοντά θα την σπρώξει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-1, όταν εκτέλεσαν το κόρνερ από δεξιά και ανενόχλητος Γεωργόπουλος από κοντά θα μειώσει το σκορ.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τις κες Ε. Μπακάκη και Γ. Αλυσανδράτου.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Κ. Καβαλιεράτος), Καβαλλιεράτος Γ., Παπαδημάτος, Μιχαλάτος Ε. (Μιχαλίτσης Μ.), Σοφιανός, Καβαλλιεράτος Γ., Μωραΐτης Ν., Αμούργης Α., Μετάι (Καψογιώργης), Ζαχαράτος (Tena), Περιβολάρης, Αμούργης Ι.

Α.Ε. Κράνης:(Σπ. Παπαδάτος), Τσιαουσντέλιο, Τζωρτζάτος Φ. (46’ Πολυχρονάτος), Κιριάι (46’ Μούκα), Βιτωράτος, Χριστόπουλος, Κόμητας, Δρόσος (55’ Μανωλάτος), Αναλυτής, Τζωρτζάτος Α., Χασάι, Γεωργόπουλος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου