Τετάρτη, Νοεμβρίου 11

Ενημέρωση σχετικά με τις προπονήσεις στην περίοδο του Lockdown

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 9/11/20 και μέχρι την λήξη του Lockdown. επιτρέπεται η περιορισμένη λειτουργία του στίβου στο ανοιχτό δημοτικό στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».

Έτσι, ο σύλλογός μας θα συνεχίσει τις προπονήσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα πραγματοποιούνται σε μικρά γκρουπ και με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά, σε 3 χρονικές ζώνες, από τις 3μμ ως τις 6μμ και θα έχουν διάρκεια 1 ώρα. Κάθε αθλητής θα μπορεί να συμμετάσχει σε 2 προπονητικές μονάδες την εβδομάδα. Η κατηγορία Junior θα κάνει μόνο 1 προπόνηση την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, σε 2 χρονικές ζώνες (4-5 και 5-6)

Οι διαθέσιμες θέσεις σε κάθε ζώνη υπάρχουν στον παρακάτω πίνακα, ο οποίος θα ενημερώνεται καθημερινά. Οι πράσινες ζώνες έχουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, οι κίτρινες έχουν κάποιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ οι κόκκινες έχουν μεγάλη πληρότητα.

Για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές και αθλήτριες και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε θέση.

Θυμίζουμε ότι για όσο καιρό θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα η παρουσία γονέων και συνοδών στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο δεν επιτρέπεται.

Ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Μεταξάς Νίκος 6972612454

Αλυσανδράτου Μέμη 6983087753

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου