Κυριακή, Νοεμβρίου 1

Εύκολη νίκη για τα Φωκάτα 6-1 τον ουραγό Εθνοφρουρό

Όπως αναμενόταν, τα Φωκάτα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρουν μια εύκολη νίκη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, με σκορ 6-1 επί τιου ουραγού Εθνοφρουρού και να επανέλθουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς που βρίσκονται ισόβαθμοι.

Ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει, αφού η ομάδα του Γκ. Ρέτσι ήταν πολύ καλύτερη και είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες απέναντι στην εστία του Μπεκατώρου και τελικά πετυχαίνοντας συνολικά 6 τέρματα να πάρει, όπως προαναφέραμε την δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση.

Στον όμιλο, η κατάσταση μάλλον είναι ξεκάθαρη, με τον Παλληξουριακό να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα για την πρωτιά και Φωκάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να τα δίνουν όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι προκειμένου η μία, από τις δύο ομάδες να ακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους» στην οκτάδα των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου.

Περιττό να αναφέρουμε ότι, η συμμετοχή των φιλοξενούμενων έχει γίνει τυπική εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Τα γκολ του αγώνα

1 - 0  10’ Παπαδάτος Δ.

2 - 0  17’ Κουμαριώτης Π.

3 – 0  35’ Τούρλας

4 – 0  37’ Τοζάι

5 – 0  40’ Κουμαριώτης Π.

5 – 1  66’ Χοτζάι

6 – 1  84’ Μπάμπης Γ.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Α. Καρλή και την κα Ι. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Φωκάτα:(Γκ. Ρέτσι), Κατσίγιαννης, Μπουγάς (46’ Τσάκος), Malshi (46’ Μπόνγκο), Σπανός Β., Μπούκας, Φωκάς Χ., Φωκάς Ε., Κουμαριώτης, Παπαδάτος (46’ Μπάμπης), Τούρλας, Τοζάι.

Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Μπεκατώρος, Στεφανάτος, Θωμάτος, Χατζηνικολάου, Χοτζάι, Καραντινός-Νεόφυτος, Λαζαράτος, Τσουραμάνης, Χρυσανθακόπουλος, Μπονάς (44’ Μπάμπης Γ.), Μινέτος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου