Σάββατο, Ιουνίου 4

Την Κυριακή έχει το ραντεβού με την ιστορία του ο Παλληξουριακός... Να είσαι εκεί... ο 12ος παίκτης του

Τελευταία αγωνιστική (7η) στο ειδικό πρωτάθλημα των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και πάμε σε ένα φινάλε απαγορευτικό για "καρδιακούς". 

Η καρδιά θα χτυπάει δυνατά και φυσικά τα βλέμματα όλων, θα είναι στραμμένα στο Ληξούρι, αφού εκεί κρίνεται το τρίτο εισιτήριο ανόδου και την ομάδα της Κεφαλονιάς να θέλει μόνο νίκη.

Μια νίκη που ανεξάρτητα τι θα ακολουθήσει από ότι φημολογείται στη συνέχεια (ενστάσεις, προσφυγές κ.λ.π.), θα της δώσει το δικαίωμα να επιστρέψει την προσεχή περίοδο και να συμμετέχει στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός ανόδου και τα τρία εισιτήρια θα πάρουν οι Πανθουριακός - Πάτραι και Πανηλειακός.

Στο άλλο, μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του προγράμματος του 5ου ομίλου, στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, ο Πανθουριακός φιλοξενείται από τον Πανγυθεατικό και θέλει να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του, λίγο πριν την άνοδο, με μία ακόμη νίκη και πολλά χαμόγελα.

Οι γηπεδούχοι δεν διεκδικούν κάτι και το μόνο που θέλουν είναι μια νίκη γοήτρου, που αν τελικά έρθει, θα είναι η πρώτη εντός αγωνιστικού χώρου στη διοργάνωση.

Ο Α.Ο. Τσιλιβί, πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Ζακύνθου όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Πανθυρεατικός τη συγκεκριμένη αγωνιστική να είναι η ομάδα που θα  πάρει χωρίς να "ιδρώσει" τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Α.Ο. Πανηλειακός θα κάνει το ρεπό του και θα περιμένει με αγωνία και το αυτί στον Άγιο Αντώνη.

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα λοιπόν η αγωνιστική, για την Κεφαλονιά και τον Παλληξουριακό που χρειάζεται στήριξη και τον κόσμο στο πλάι του.
Είναι περιττό να πούμε ότι την Κυριακή δεν πρέπει να πέφτει "καρφίτσα" στον Άγιο Αντώνη".
Είναι υποχρέωση όλων μας η στήριξη σε αυτά τα παιδιά, που μέχρι τώρα μας έχουν κάνει περήφανους.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και οι διαιτητές: 

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 5-6-2022  ώρα:17:00

Δημοτικό Ληξουρίου

Παλληξουριακός - Α.Π.Σ. Πάτραι

Ρούτσης

Ιωάννης

Κλεπετσάνης Α.

Σπηλιώτης Π.

(Κορίνθου)

2.

Κυριακή 5-6-2022  ώρα:17:00

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου

Πανγυθεατικός - Πανθουριακός

Δρούζας

Χρήστος

Μαυροκορδόπουλος Ν.

Τούμπας Σ.

(Αργολίδας)

         

Φινάλε με πολύ αγωνία, αλλά και πίστη ότι θα τα καταφέρει, σε ένα μεγάλο "τελικό" για την ιστορία του, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική του 5ου ομίλου, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, τον εκ των πρωτοπόρων και αν δεν αλλάξει κάτι στις δικαστικές αίθουσες, ήδη προβιβασμένο (για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει να αυτοκτονήσει και να ηττηθεί με σκορ 4-0), στο ανώτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Α.Π.Σ. Πάτραι.

Ένα παιχνίδι που θέλει μόνο νίκη, αδιαφορώντας τι θα συμβεί στη συνέχεια, ένα παιχνίδι που θα γράψει ιστορία και θα το αξίζει με το παραπάνω.

Θα γίνει η πρώτη Κεφαλονίτικη ομάδα που θα έχει πάρει την άνοδο μέσω αγώνων μπαράζ στην συγκεκριμένη κατηγορία!!

Η μοναδική ομάδα που το πάλεψε, αλλά στο παραπέντε δεν το κατάφερε, ήταν η ομάδα της Α.Ε. Κεφαλληνίας στο μακρινό 2015 (31/5), μετά από εκείνο το άτυχο εκτός έδρας 1-1 (Ι. Κομιώτης - Αλ. Κρούτι) με τον Α.Ο. Λεβάντε στη Ζάκυνθο. 

Και τότε, όπως και τώρα το εισιτήριο κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι και ήταν για τους Ζακυνθινούς.

Για να το πετύχουν οι "ερυθρόλευκοι", εκτός κατάθεσης ψυχής στο γήπεδο και τύχη, θα χρειαστούν την βοήθεια όλης της Κεφαλονιάς που πρέπει να τους στηρίξει και να γεμίσει το γήπεδο.

Το οφείλουμε σε αυτή την ομάδα και στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά και παράλληλα κερδίζοντας τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της.

Το οφείλουμε στη Διοίκηση, στο προπονητικό team και στους ποδοσφαιριστές. Στα δικά μας παιδιά που δίνουν "μάχη" να ανεβάσουν το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Τίποτε δεν ήρθε τυχαίο, τίποτε δεν τους χαρίστηκε, αντίθετα με σωστό προγραμματισμό, πόνο, κόπο και ποτάμια ιδρώτα, τα τελευταία χρόνια όλα ήρθαν φυσιολογικά και τα περιμένουμε ακόμη καλύτερα.

Όλοι μαζί μπορούμε και είναι σίγουρο ότι, θα τα καταφέρουμε.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, όπως προαναφέραμε, είναι έτοιμη να γράψει ιστορία και πρέπει να είμαστε εκεί.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ηλία Ζερβό ακούει στο όνομα του Αρμάντο Καράι, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, λόγω της αποβολής του στο Άστρος, με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό. Αντικειμενικά μια πάρα πολύ μεγάλη απουσία.

Από την άλλη, ο Στ. Σαρρής δεν αντιμετωπίζει κάτι ιδιαίτερο στη σύνθεση της ενδεκάδας της ομάδας του και θα παρατάξει ότι καλύτερο με στόχο να μην ηττηθεί. 

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από μεγάλη, ίσως το σημαντικότερο αποτέλεσμα μέχρι τώρα, εκτός έδρας νίκη την περασμένη Κυριακή στο Άστρος, όπου με αντίπαλο τον Πανθουριακό θα επικρατήσουν με σκορ 1-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι την ίδια αγωνιστική πραγματοποίησαν το ρεπό τους.

Να ευχηθούμε στον εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς καλή επιτυχία, νίκη και επάνοδο στην Γ' Εθνική της περιόδου 2022-2023!

Το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής θα "σφυρίξει" ο κ. Ιωαν. Ρούτσης με βοηθούς τους κ.κ. Αθ. Κλεπετσάνη και Παν. Σπηλιώτη, όλοι από της Ε.Π.Σ. Κορίνθου.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Β

1.

Α.Ο. Πάτραι

5

3

2

0

09 - 02

11

2.

Α.Σ. Πανθουριακός

5

3

2

0

10 - 04

11

3.

Α.Ο. Πανηλειακός

6

3

2

1

07 - 03

11

4.

Α.Ο. Παλληξουριακός

5

2

2

1

07 - 03

08

5.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός

5

1

3

1

04 - 02

06

6.

Α.Ο. Πανθυρεατικός

6

1

1

4

06 - 11

04

7.

Α.Ο. Τσιλιβί

--

--

--

--

--

--

*  Έχουν υπολογιστεί  σε όλες  τις ομάδες οι 3 βαθμοί από τον αγώνα με τον Α.Ο. Τσιλιβί 
*  Ο Α.Ο. Τσιλιβί πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα

         

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου