Τετάρτη, Ιουνίου 22

Έπιασε "κόκκινο" το κέφι στο μεγάλο χορό του Αστέρα Ληξουρίου το Σάββατο το βράδυ στους Πετανούς

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18/6 στην μαγευτική παραλία των Πετανών και συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Ξούρας», ο χορός του Αστέρα Ληξουρίου.

Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής, έδινε ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση και απογείωσε κέφι και χορό σε μια μοναδική βραδιά, καθόλα πετυχημένη και μοναδική με συνοδεία την καταπληκτική μουσική των Μόντε Νέρο.

Τίμησαν με την παρουσία τους, πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Γάλεμπ Ντιουανί, οι Δ.Σ. Ληξουρίου κ.κ. Βαγγέλης Βαλλιάνος και Θόδωρος Δαμουλιάνος, οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Θέμης Βαλσαμής πρόεδρος και Γεράσιμος Καραντινός πρόεδρος Ε.Ε.Π. & Κ.Ε., ο πρώην αντιδήμαρχος Ληξουρίου – πρόεδρος Ανωγής κ. Σωκράτης Παπαδάτος (συναντήθηκε και συνομίλησε σε μια συγκινητική στιγμή με τις κόρες του αείμνηστου Κώστα Βαρτελάτου), η εκπρόσωπος του Υπερίωνα κ. Μαρία Λαδά, αλλά και ο αφανής «ήρωας» του γηπέδου κ. Βαγγέλης Σπυράτος.

Επίσης παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του Αστέρα, παλιοί ποδοσφαιριστές του νησιού και του Ληξουρίου.

Την παρουσίαση έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Στάθης Αναλυτής, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταλέντο του.

Αρχικά καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τους προπονητές όλων των τμημάτων και φυσικά την «ψυχή» της όλης διοργάνωσης, της Βάσω Τσίκλη, η οποία έκανε τα πάντα να βγει επιτυχημένα η βραδιά και ο κόσμος να ευχαριστηθεί διασκεδάζοντας. 

Τέλος, στη συνέχεια και αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία της ομάδας, έδωσε το λόγο για έναν μικρό χαιρετισμό στους επίσημους καλεσμένους, οι οποίοι συνεχάρησαν την διοίκηση και τους αθλητές της ομάδας για το έργο και την πετυχημένη παρουσία τους στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να «πειράξει» και τους φίλους Παναθηναϊκούς, δίνοντας συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, μιας και τα ερυθρόλευκα αισθήματα του δεν τα έκρυψε ποτέ!

Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό η πίστα θα πάρει «φωτιά», με πολύ χορό ενώ το κέφι θα φτάσει στα ύψη, με αποτέλεσμα στο τέλος όλοι να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από μια σπουδαία βραδιά, η οποία ανανεώνεται για το εγγύς μέλλον!

Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στη Βάσω Τσίκλη η οποία έκανε τα πάντα και έδειχνε στο τέλος αρκετά ικανοποιημένη από την επιτυχία του χορού.

Φώτο από τον χορό










































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου