Κυριακή, Ιουνίου 26

Μάγεψε και στα Φραγκάτα το 32ο Φεστιβάλ Γυμναστικής "Άννα Πολλάτου" (Εικόνες)

Σειρά των κατοίκων της κοινότητα Ομαλών ήταν η χθεσινή ημέρα να απολαύσουν τα χορευτικά των ομάδων, τα οποία συμμετέχουν στο 32ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου», αφού εκεί  και συγκεκριμένα στα Φραγκάτα μεταφέρθηκε με την δεύτερη ημέρα του.

Για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακά και χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν στο χώρο των εκδηλώσεων του «Μέρμηγκα».

Με το τέλος της εκδήλωσης σειρά πήρε το παραδοσιακό γλέντι με πολύ μουσική, από τον Καλλιτεχνικοχορευτικό Παραδοσιακό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ», χόρεψαν παραδοσιακούς Κεφαλονίτικους χορούς και στη συνέχεια όλοι μαζί, χορευτές, αθλούμενοι, προπονητές, συνοδοί, γονείς, θεατές, εθελοντές και διοργανωτές το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Έτσι, ολοκληρώθηκε η σειρά των παρουσιάσεων εκτός Αργοστολίου και σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» θα πέσει η αυλαία του Φεστιβάλ με την κεντρική εκδήλωση και τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια μοναδική παράσταση, που αναμένεται με πολύ κέφι, χαρούμενες παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και φανταστικές κινήσεις.

Παρακάτω φώτο από τη σημερινή εκδήλωση με τον φακό του Kefaloniti:








Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου