Τετάρτη, Ιουνίου 22

Συνέχεια φιλικών για τους Παλαίμαχους της Ιθάκης (Εικόνες)

Το Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό της Ιθάκης, στο γραφικό Δημοτικό γήπεδο της πόλης, με την παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου, ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ιθάκης και των επίλεκτων φίλων του ποδοσφαίρου.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι παρακολουθήσαμε αρκετά καλό θέαμα και πολλά γκολ, από τους πρώην άσους των γηπέδων.

Για την ιστορία, αν και ουδεμία σημασία έχει, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των επίλεκτων με σκορ 4-1.

Μετά τα δύο ημίχρονα του κανονικού αγώνα ακολούθησαν ακόμη δύο, αυτή την φορά εκτός των «4» γραμμών του γηπέδου.

Το τρίτο παίχτηκε στο εστιατόριο «Κοχύλι» και το τέταρτο και πιο… δυνατό στο «Κατώι του Λάλα» με βοτκίτσα, μπακάρντι και ουίσκυ!

Έτσι για αποφόρτιση!!

Τελικά όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, πολύ περισσότερο οι επίλεκτοι φίλοι για την φιλοξενία που έτυχαν και με την ευκαιρία ευχαριστούν τα παραπάνω καταστήματα, το ξενοδοχείο «Μέντωρ», αλλά και το μέλος των επίλεκτων φίλων, τον Ιθακήσιο παλιό ποδοσφαιριστή και προπονητή Κώστα Πίπο.

Οι συνθέσεις

Παλαίμαχοι Ιθάκης:Χαϊδεμενάτος, Πίπος, Μίστουρας, Μανωλόπουλος Χρ., Δόριζας, Μπανιώτης, Προσαλέντης, Πρεβεζιάνος, Βασιλάκης, Βασιλόπουλος, Μαρούδας, Μανωλόπουλος Κ., Ζερβός, Καπρούλιας, Γαλάτης, Μουράι.

Επίλεκτοι φίλοι:Καλογιάννης, Θυμιόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Μαντωνανάκης, Παραματζίδης, Χατζάκης, Τζατζάς, Ριτσίνιας, Κλείτσικας, Δερμιτζόπουλος, Τρικαλιώτης, Παπαχριστόπουλος, Πολυχρονίου.

Εικόνες από το παιχνίδι





Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου