Σάββατο, Φεβρουαρίου 3

Δική του η 2η θέση.... Πυλαριακός - Πρόννοι 6-0 (Εικόνες)

Στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι, το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, ο δεύτερος της βαθμολογικής κατάταξης Πυλαριακός, Θα προσθέσει ακόμη μία νίκη στον φετινό πλούσιο απολογισμό του, επικρατώντας εύκολα του Α.Ο. Πρόννων με σκορ 6-0.

Έτσι, η ομάδα από την Πύλαρο θα συνεχίσει στην δεύτερη θέση και μάλιστα θα αυξήσει τη διαφορά της, από τους 3ους Σάμη - Διλινάτα (η πρώτη βέβαια έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού παίζει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αύριο το απόγευμα στον Καραβόμυλο, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό), στους 10 βαθμούς και δείχνει να "καπαρώνει" από πολύ νωρίς τη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους Πρόννους, αυτή ήταν η 5η και ίσως πιο καθοριστική ήττα στη φετινή διοργάνωση, με αποτέλεσμα να τους αφήνει πίσω βαθμολογικά, από την 4αδα και συγκεκριμένα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μία διαφορά από αυτή, στον -1 βαθμό που όμως είναι πολύ πιθανόν αύριο να γίνει ακόμη και -4!

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ήταν αρκετά καλό, τους γηπεδούχους καλύτερους, να εκμεταλλεύονται τη δυνατή τους έδρα, ουσιαστικά να "καθαρίζουν" το παιχνίδι από το πρώτο 25λεπτο και παίζοντας καλύτερα, να κατακτούν την 9η νίκη τους στη διοργάνωση, που τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν όνειρα για την 2η προνομιούχο θέση που θα τους στείλει στα playoffs με +2 βαθμούς και από ότι φαίνεται δύσκολα μπορεί να χαθεί στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια που απομένουν!

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν αδύνατον να τα καταφέρουν, ώστε να παραμείνουν με την ίδια αισιοδοξία, για συμμετοχή στα playoffs, αφού πλέον έχουν να διαβούν έναν "Γολγοθά" για να το καταφέρουν!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στα πρώτα 24'. όταν και θα πετύχουν τα 5 από τα 6 τους τέρματα.

Μόλις στο 5' θα προηγηθούν 1-0 με έξυπνο τεχνικό πλασέ από τα όρια της περιοχής, του Γ. Καλλιβωκά που θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Παπαβασιλείου, μετά από την πολύ ωραία ομαδική συνεργασία που προηγήθηκε.

Στο 12' θα έρθει και το 2-0 με κοντινό πλασέ, σε σχεδόν άδεια εστία του Γονατά, στην παράλληλη πάσα από δεξιά του Γ. Καλλιβωκά.

Μετά από 2' Βασιλόπουλος – Κουμαριώτης θα αλλάξουν μπάλα στο κόρνερ από δεξιά και ο τελευταίος θα βρει τον Κλειτογιάννη, λίγο έξω από την περιοχή, που θα κάνει το χαμηλό σουτ και θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για 3η φορά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το 3-0.

Τα γκολ έπεφταν βροχή στα Μακρυώτικα και στο 18' οι "κυανέρυθροι" θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κλειτογιάννη, στην ανατροπή του Βασιλόπουλου στην αντίπαλη περιοχή.

Καταιγιστικοί, όπως είπαμε οι γηπεδούχοι στο πρώτο 25', μετά από 6' θα πετύχουν το 5-0.

Ο Κουμαριώτης θα κάνει το δυνατό διαγώνιο σουτ, ο Παπαβασιλείου θα αποκρούσει δύσκολα, προσωρινά και στην επαναφορά ο Γιαννάτος από κοντά με πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Πρόννων.

Και στο 44' σε μια φάση ίδια με αυτή του 1-0, ο Κουμαριώτης αυτή την φορά θα κάνει το σουτ και η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί "Γ" της εστίας του Παπαβασιλείου για το 6-0.

Με αυτό το 6-0 υπέρ των γηπεδούχων, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στα Μακρυώτικα.

Στο δεύτερο όπως ήταν φυσικό, με τις πολλές αλλαγές, τα ήδη έξι τέρματα των γηπεδούχων, έπεσε ο ρυθμός όπως και το θέαμα και οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κάπως σε αυτό το διάστημα.

Τελικά, μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου δεν θα αλλάξει κάτι στο σκορ και οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν στην δεύτερη θέση ακόμη πιο άνετοι, αφού η διαφορά τους από τους 3ους Σάμη – Διλινάτα έφτασε στο +10.

Οι Πρόννοι από την άλλη, μπλέκουν σε περιπέτειες και πλέον η συμμετοχή τους στα playoffs δυσκολεύει.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Ε. Μενεγάτος.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Καλλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Μπασδέκης (46' Τουλάτος Στ.), Σταμούλης (63'Sadiraj), Σπανός, Κουμαριώτης, Γιαννάτος (63' Δρακάτος), Καλλιβωκάς Γ. (72' Ποτμιάνος Ι.), Γονατάς (46' Παπαλεξάτος), Βασιλόπουλος.

Α.Ο. Πρόννων:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χρ., Ρασσιάς, Τσάκος (69' Σιμωτάς), Ρώσσης (64'Xhelaj), Μπαλάσκας (69' Θεοδωράτος), Κουρκουμέλης Α., Τσοκαναρίδης, Δημητράτος (46' Παπαδημητρόπουλος), Κουρκουμέλης Σ., Κρασί (64' Ζαπάντης Ε.).

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι













Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου