Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Ευχές και βραβεύσεις στην όμορφη αποψινή γιορτινή βραδιά της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου στο Επιμελλητήριο (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη από φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου, επίσημους, παράγοντες Σωματείων, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αίθουσα εκδηλώσεων "Μαρία Σκλαβουνάκη" του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς - Ιθάκης, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της και παράλληλα βράβευσε τους πρώτους των πρωταθλημάτων της, τους σκόρερ, τα παιδιά των Μικτών, αλλά και Κεφαλονίτες αθλητές, που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ήταν μια όμορφη και "ζεστή" γιορτή, με την υπογραφή του Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και των κοριτσιών Χρύσας και Ειρήνης.

Την παρουσίαση της γιορτής έκανε με μεγάλη επιτυχία και έναν ξεχωριστό δικό της τρόπο, η Βάνια Σαμόλη!

Υπήρξαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί, μετά το καλωσόρισμα και τον μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, από τον πρόεδρο κ. Θέμη Βαλσαμή και ευχές από όλους, για μια καλή αθλητική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Κατά σειρά μίλησαν και συνεχάρησαν την τοπική Ένωση για την υποδειγματική λειτουργία και το έργο που προσφέρει στη νεολαία των νησιών μας, ο Βουλευτής του Νομού κ. Π. Καππάτος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Σ. Κουρής και η κ. Ελ. Παπαναστασάτου, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ. Σπ. Σαμούρης – αθλητισμού Γ. Τζωρτζάτος και ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Γαλεμπ Ντιουανι.

Αμέσως μετά ευλόγησε την πίτα, ο π. Κωνσταντίνος Τζουβέκας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή από π. Κωνσταντίνο και τον πρόεδρο της Ένωσης, με την παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τυχερός της βραδιάς, αφού σε αυτόν έτυχε το φλουρί, ο μικρός Διονύσης Καρλής, ο οποίος κέρδισε το δώρο της Ένωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους πρωταθλητές της περασμένης περιόδου, στους σκόρερ, στα παιδιά των μικτών που αποχώρησαν λόγω ηλικίας, στους αριστούχους μαθητές επίσης των μικτών μας, στον αθλητή της σφαιροβολίας Δημήτρη Αντωνάτο και τον αθλητή της Γ.Ε.Κ. Χάρη Αλιβιζάτο, άλτη ύψους, στον καθηγητή διαιτησία για το πολύπλευρο έργο του στην τοπική διαιτησία και ποδόσφαιρο και τους διαιτητές Γ' Εθνικής κ.κ. Ν. Αντωνιάδη – Β. Θωμά.

Εκτός των παραπάνω στην αίθουσα παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντ. Παρίσης.

Στις βραβεύσεις εκτός των προαναφερομένων έκαναν και οι Δ. Σύμβουλοι Αργοστολίου κ.κ. Γιαν. Λυκούδης, Αγγ. Κωνσταντάκης – Γερ. Παπαναστασάτος, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αργοστολίου κ. Θ. Αλυσανδράτος, Ο κ. Μιχόπουλος από την δευτεροβάθμια, ο κ. Γ. Μαζαράκης, ο κ. Διον. Πολλάτος, τα μέλη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Α. Τουλάτου, Παν. Καρούσος, Αθ. Ψαρράς και Δημ. Λιακόπουλος και η υπάλληλος γραμματείας της Ένωσης κ. Ειρ. Μοσχονά.

Παρών στην γιορτή και ο πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαγγέλης Μαζαράκης. 

Αναλυτικά οι βραβεύσεις στην σημερινή γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ήταν οι παρακάτω:

1) Οι Πρωταθλήτριες ομάδες 2022-2023

Α΄ Κατηγορία: Α.Ο. Παλληξουριακός (και 2021-2022)

Β΄ Κατηγορία: Π.Α.Ο.  Οδυσσέας Ιθάκης

Κ14 : Α.Ο. Εικοσιμίας

Κ12 : Α.Π.Σ. Πυλαριακός

K16: Α.Ο.Κ.Ι. (2023-2024)

2) Οι πρώτοι σκόρερ 2022-2023:

Α΄ Κατηγορία: Μέλι Μπράτι (Α.Ο. Παλληξουριακός)

Β΄ Κατηγορία: Ευστάθιος Βλησμάς (Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης)

Κυπέλλου: Ηλίας Αντωνάτος (Α.Ο. Παλληξουριακός)

4) Ο Αθλητής Αντωνάτος Δημήτριος, για τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο άθλημα της Σφαιροβολίας το 2023.

5) Ο Αθλητής Αλιβιζάτος Χάρης, για τη κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στο άλμα εις ύψος το 2023.

6) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ.

1) Αλυσανδράτος Δημήτριος, 2) Πίρρα Μάριο, 3) Μπίντα Μιχαήλ, 4) Στρατιώτης Ιωάννης Παναγής, 5) Γαϊλας Νικόλαος, 6) Καραβίας Ιωάννης, 7) Χαραλαμπέλης Ευάγγελος, 8) Μαλιακρίδας Μιχαήλ-Άγγελος, 9) Μπούζος Αλκίνοος, 10) Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, 11) Κοσμετάτος Μάριος, 12) Σταμάτης Κουράνης, 13) Κότσι Άλεξ, 14) Βασιλόπουλος Παναγής, 15) Παπαροδόπουλος Παναγιώτης, 16) Δελλαπόρτας Δημήτριος – Γεράσιμος, 17) Κλαουδάτος Ελευθέριος, 18) Κολιέρ Τζέιμι-Αλεξάντερ, 19) Περικλέους Περικλής, 20) Σιφνάκης Αντώνιος, 21) Λαμπρόπουλος Δημήτριος, 22) Μεσολωράς Χρήστος, 23) Πυλαρινός Κωνσταντίνος, 24) Παπαβασιλείου Ευάγγελος, 25) Ζαπάντης Διονύσιος, 26) Τσακαναρίδης Αλέξιος, 27) Βεϊζάι Φραντσέσκο, 28) Γιώργο Άγγελος, 29) Τσιλιμιδός Γεώργιος – Σταύρος, 30) Κοραρμπάτος Χριστόφορος, 31) Φουρνιέ Επαμεινώνδας-Άρης, 32) Συριάτος Φώτιος, 33) Φίλιππας Γεράσιμος, 34) Ρραπάϊ Φλοριάν, 35) Μπεκίρη Διονύσιος, 36) Καραχρήστος Γεώργιος, 37) Κρίστο Σταύρος, 38) Κουμπούλης Μάριος-Γιώργος, 39) Βασιλόπουλος Ιωάννης και 40) Μωραΐτης Γεώργιος.

7) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων, της σχολικής περιόδου 2022-2023:

α) Πολλάτος Γεράσιμος, β) Θεοδωράτος Στέφανος, γ) Μπάλλας Παυσανίας, δ) Αλυσανδράτος Δημήτρης, ε) Λούκας Άγγελος και Μιχόπουλος Κωνσταντίνος.

Εμείς να ευχηθούμε Καλή χρονιά με υγεία – επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο σε όλους.

Μακάρι αυτή την χρονιά να είναι χρονιά του τοπικού ποδοσφαίρου, όπου όλοι πρέπει να το βοηθήσουμε να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από την γιορτή

























































































































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου