Παρασκευή, Φεβρουαρίου 2

Η Pre game της 12ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή 3-4/2 θα διεξαχθεί 

η 12η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Το Σαββατοκύριακο 3-4/2, θα συνεχιστεί το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με τους συνολικά πέντε αγώνες του προγράμματος της 12ης αγωνιστικής.

Ακόμη μια αγωνιστική με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και παιχνίδια τα οποία μπορεί να κρίνουν την πορεία και τους στόχους αυτών των ομάδων, στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στις 6 αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του.

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φαίνεται ότι ο Παλληξουριακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την πρωτιά της κανονικής διάρκειας.

Από εκεί και πέρα ο Πυλαριακός βρίσκεται με το ενάμισυ πόδι στην 4αδα, αφού οι 9 βαθμοί διαφορά από την γραμμή τους δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα αναμένεται μεγάλη "μάχη" για τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια, από 5 ομάδες.

Όσον αφορά την παραμονή τρεις είναι οι ομάδες που θα κρατήσουν μία θέση στην Α' κατηγορία της επόμενης περιόδου.

Πρόοδος - Οδυσσέας και λιγότερο (ειδικά αν χάσει στην Ιθάκη την Κυριακή από τον Οδυσσέα), ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα δώσουν τη δική τους "μάχη", η οποία ξεκινάει από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και τα πέντε παιχνίδια αυτή την αγωνιστική, είναι κομβικά για τις περισσότερες ομάδες!

Περισσότερο όμως ξεχωρίζουν αυτά της Ιθάκης και της Πυλάρου το Σάββατο και του του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή.

Αγωνιστικά τώρα, το Σαββατοκύριακο 3-4/2/2024, θα διεξαχθούν συνολικά 5 παιχνίδια.

Τα 3 το Σάββατο 3/2 σε Αργοστόλι - Ιθάκη - Μακρυώτικα και 2 την Κυριακή 4/2 σε Καραβόμυλο - Αργοστόλι.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 3-2-2024  ώρα:11:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.

Καραΐσκος

Απόστολος

Βουτσινάς Α.

Τοττάκης Χ.

2.

Σάββατο 3-2-2024  ώρα:12:00

Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος"

Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μπαζάρογλου Π.

Μπλίκας Αθ.

3.

Σάββατο 3-2-2024  ώρα:15:00

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννων

Θωμάς

Βασίλης

Κωνσταντέλλος Κ.

Μενεγάτος Ε.

4.

Κυριακή 4-2-2024  ώρα:15:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλειος

Πλαχούρας Στ..

Κωνσταντέλλος Κ.


5.

Κυριακή 4-2-2024  ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Εικοσιμίας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Καραΐσκος Απ.

Αβάζαρος Χρ.

         

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική

         

Σάββατο  3/2/2024

Συνέχεια το Σαββατοκύριακο, στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με την 12η αγωνιστική του, με πολλά ενδιαφέροντα και για όλες τις ορέξεις παιχνίδια, στα οποία παίζονται πολλά για τους στόχους των ομάδων, τόσο σε θέσεις 4αδας όσο και παραμονής.

Το Σάββατο 3/2 και ώρα 11 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, ο Α.Ο. Διλινάτων φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει ελπίδες για τη συμμετοχή στα playoffs της φετινής περιόδου.

Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες και να διατηρήσουν το αήττητο για 3ο σερί παιχνίδι.

Σίγουρα δύσκολο το έργο τους, όμως η ψυχολογία στην ομάδα του Κ. Πίππου είναι πολύ ψηλά, μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης Τετάρτης στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής επί της Εικοσιμίας με σκορ 5-4.

Και οι δύο ομάδες "καίγονται" για το τρίποντο που θα τους δώσει δύναμη και ανάσες στην προσπάθεια της κάθε μίας και στο στόχο τους, που για μεν τους γηπεδούχους είναι η 4αδα, για δε τους φιλοξενούμενους η παραμονή τους στη "μεγάλη" κατηγορία.

Η ομάδα των Διλινάτων, μέχρι τώρα και στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει μετράει 4 νίκες - 3 ισοπαλίες - 4 ήττες (15 β. 18-21 τέρματα), βρίσκεται πίσω από την 4αδα με μία διαφορά -3 βαθμών και συγκεκριμένα ισόβαθμη στην 6η θέση με τους Πρόννους. 

Οι "κοκκινόμαυροι" της Ιθάκης με τα ίδια παιχνίδια, βρίσκονται στην 8η θέση με 8 βαθμούς (2-2-7 / 21-38 τέρματα).

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωί του Σαββάτου, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους, λόγω και έδρας να είναι ένα βήμα πιο μπροστά στις προβλέψεις για την 5η φετινή νίκη, χωρίς βέβαια να λέει και πολλά πράγματα αυτό, μιας και οι αντίπαλοι θα αγωνιστούν αποφασιστικά.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για 4η φορά φέτος.

Συγκεκριμένα, δύο στη φάση των ομίλων με τους γηπεδούχους να επικρατούν ισάριθμες φορές. 5-0 στο Δ.Α.Κ. και 3-0 στον επαναληπτικό του Σταυρού.

Επίσης, στον α' γύρο του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει στο Δημοτικό Σταυρού με σκορ 4-2.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χ. Τοττάκη.

         

Μία ώρα αργότερα, στο "Ν. Ραυτόπουλος" στο Σταυρό, θα διεξαχθεί ένα επίσης πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, με το οποίο και θα ολοκληρωθεί η πρωϊνή αγωνιστική δράση και τον Οδυσσέα Ιθάκης να φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Ένα παιχνίδι που κυρίως για τους φιλοξενούμενους είναι κομβικό. Ή που επιστρέφουν από την Ιθάκη με το τρίποντο, ή που θα βρεθούν μισό βήμα από την Β' κατηγορία της επόμενης περιόδου.

Όμως, το ίδιο κρίσιμο είναι και για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλέον βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το μοναδικό αποτέλεσμα, απέναντι στον ουραγό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, είναι η νίκη.

Μία νίκη, που μπορεί να τους ξαναφέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αφού την ίδια ώρα, η Πρόοδος αντιμετωπίζει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αργοστόλι, τον Α.Ο. Διλινάτων.

Τα περιθώρια, έτσι κι αλλιώς στενεύουν και τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν περισσότερο και στην ουρά.

Το μόνο που απομένει είναι, αν μετά την 12η αγωνιστική θα έχουμε 2 ή 3 ομάδες να δίνουν "μάχη" παραμονής. Κυριακή.... κοντή γιορτή!

Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην 9η προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες - 1 ισοπαλία και 8 ήττες σε 11 παιχνίδια (8-35 τέρματα) και κινδυνεύουν σοβαρά, μετά μάλιστα τη νίκη της Προόδου, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, επί της Εικοσιμίας με σκορ 5-4 στο ίδιο γήπεδο!

Με 11 παιχνίδια και το "τριφύλλι", έχει μία μόλις 1 νίκη - 1 ισοπαλία - 9 ήττες και βρίσκεται ουραγός με 4 βαθμούς (12-55 τέρματα).

Στο Σταυρό, το Σάββατο πρωί περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και στο οποίο οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη, αφού η ισοπαλία, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους, δεν θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα.

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους για 2η φορά φέτος.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει των "πράσινων" στο Αργοστόλι με σκορ 1-0.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Α. Μπλίκα.

         

Το πρόγραμμα της ημέρας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, το απόγευμα  της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. στα Μακρυώτικα, με ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά και αγωνιστικά παιχνίδι, ανάμεσα σε Πυλαριακό και Πρόννους.

Δύο ομάδες που παλεύουν, οι μεν γηπεδούχοι για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα και οι φιλοξενούμενοι για την είσοδο τους στην τελική 4αδα.

Με νίκη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μπορεί να ωφεληθούν από τα άλλα αποτελέσματα, λογικά "σφραγίζουν" το δεύτερο εισιτήριο εισόδου στην τελική 4αδα και τα playoffs!

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι με ήττα ή ακόμη και ισοπαλία, θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την είσοδο τους στην τελική 4αδα.

Πολύ σημαντικό λοιπόν το παιχνίδι στα Μακρυώτικα και για τις δύο ομάδες. Άλλωστε, απέμειναν μόλις ακόμη 7 αγωνιστικές και πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια βαθμολογικών απωλειών.

Πυλαριακός και Πρόννοι προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα. Οι πρώτοι πέτυχαν μεγάλη νίκη στο Αργοστόλι με αντίπαλο την Εικοσιμία και σκορ 2-1 και οι φιλοξενούμενοι 5-2 τον Οδυσσέα Ιθάκης στη Σκάλα.

Μετά από 11 αγωνιστικές, οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 8 νίκες - 1 ισοπαλίες - 2 ήττες (25 βαθμούς - 26-17 τέρματα).

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αρχίζουν και κτίζουν ένα καλό σερί.

Στους 11 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι τώρα, βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι των Διλινάτων με απολογισμό 4 νίκες - 3 ισοπαλίες - 4 ήττες (15 βαθμούς - 15-18 τέρματα). 

Στο Δημοτικό Μακρυωτίκων το απόγευμα του Σαββάτου, περιμένουμε ένα ποιοτικό, τις δύο ομάδες ικανές για το αποτέλεσμα και τους γηπεδούχους με όπλο τη δυνατή τους έδρα, να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Και στον συγκεκριμένο αγώνα οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για 4η φορά φέτος. 

Συγκεκριμένα στη φάση των ομίλων οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια. 4-0 στο Μακρυώτικα και 3-0 στον επαναληπτικό της Σκάλας.

Ενώ στον α' γύρο και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν περάσει νικηφόρα από τη Σκάλα με σκορ 2-1.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Ε. Μενεγάτο.

         

Κυριακή  4/2/2024

Η συνέχεια την Κυριακή 4/2 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, με το ενδιαφέρον παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, όπου ο πρωτοπόρος, αήττητος  και με το απόλυτο 11Χ11 Παλληξουριακός, θα φιλοξενηθεί στις 3 από τον Α.Ο. Σάμης, με στόχο να αυξήσει τα ρεκόρ του και να σφραγίσει το γρηγορότερα και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις ελλείψεις τους θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, αλλά και για το καλύτερο.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα και ο βαθμολογικός πίνακας (πάντα λένε την αλήθεια), κάνουν μία εντυπωσιακή χρονιά, όντας το μεγάλο φαβορί για το νταμπλ και φαίνεται να είναι ασταμάτητοι, αφού μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα τους κόψει την ξέφρενη πορεία και σίγουρα στον Καραβόμυλο θα πάνε με στόχο το 12Χ12.

Στις φετινές διοργανώσεις, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, όπως είναι γνωστό με μία "τρελή" μέχρι τώρα κούρσα στη διοργάνωση, διατηρεί το απόλυτο με τη διαφορά μάλιστα, από τον δεύτερο Πυλαριακό στους +8 βαθμούς, ενώ και στο κύπελλο συμμετέχει αήττητη στα ημιτελικά που ξεκινούν την προσεχή Πέμπτη με τους πρώτους αγώνες της σειράς!

Μετά από 11 αγωνιστικές έχει 11 νίκες, το απόλυτο 33 βαθμών, ενώ πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα με μ.ο. ανά αγώνα, 6,18 γκολ, αφού έχει πετύχει μέχρι τώρα 68 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 2, διαθέτοντας έτσι την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος!

Από την άλλη, αυτή του Σπ. Παπαδάτου με τους ίδιους αγώνες, βρίσκεται στην 3η θέση με 6 νίκες - 0 ισοπαλίες - 5 ήττες (18 βαθμούς - 25-20 τέρματα).

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από ήττα με σκορ 5-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την Εύγερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι από νέο περίπατο. Αυτή την φορά στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων 7-0!

Στο Δημοτικό Καραβόμυλου, την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με γκολ, ποιότητα και τους Ληξουριώτες να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το 12Χ12. 

Μάλιστα οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, γεγονός που κάνει το έργο τους περισσότερο δύσκολο, απέναντι στους πρωτοπόρους!

Σάμη - Παλληξουριακός θα συναντηθούν για 2η φορά φέτος.

Στο παιχνίδι του α' γύρου του πρωταθλήματος, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πάρει τη νίκη στον Άγιο Αντώνη με σκορ 3-0.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Κ. Κωνσταντέλο. 

         

Τέλος, την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα πέσει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, με το ντέρμπι "φωτιά", μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου Ευγέρου και του Α.Ο. Εικοσιμίας, στο οποίο οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, βαθμούς. 

Οι "Οράνιε", αρκετά ενισχυμένοι στην τελευταία μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έχουν ανέβει αγωνιστικά - ποιοτικά, σαν ομάδα και παραμένουν αήττητοι για 7 αγωνιστικές (4 νίκες και 3 ισοπαλίες ισοπαλίες, μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Παλληξουριακό).

Προέρχονται από σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, επί του Α.Ο. Σάμης στο ίδιο γήπεδο με σκορ 5-1 και στο παιχνίδι της Κυριακής, θα έχουν τη δυνατότητα με ακόμη μία, να κάνουν πολύ σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα.

Οι φιλοξενούμενοι, τον τελευταίο καιρό δεν βγάζουν την παλιά "φρεσκάδα" στα παιχνίδια τους με αποτέλεσμα στα τελευταία δύο, να μετρούν ισάριθμες ήττες, με πιο σοβαρή αυτή της Τετάρτης στην Ιθάκη από την τοπική Πρόοδο με σκορ 5-4. 

Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, μετά από 11 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του σημερινού της αντιπάλου, με απολογισμό 4 νίκες - 4 ισοπαλίες - 3 ήττες (16 βαθμούς και 21-18 τέρματα) και βρίσκεται εντός 4αδας.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, με τα ίδια παιχνίδια έχουν απολογισμό 5 νίκες - 1 ισοπαλία - 5 ήττες και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως είπαμε, ισόβαθμοι των μεθαυριανών αντιπάλων τους, με επίσης 16 βαθμούς (31-21 τέρματα).

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα από τα πιο σημαντικά τρίποντα της σεζόν.

Σίγουρα και οι δύο είναι ικανές να το κερδίσουν.

Θα είναι ένα μεγάλο τρίποντο, που θα τις φέρει κοντά στο στόχο της τελική 4αδας και της συμμετοχής τους στα playoffs του πρωταθλήματος.

Στον α' γύρο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους, στο ίδιο γήπεδο με σκορ 2-0. Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά στα αντίπαλα "στρατόπεδα"!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Χρ. Αβάζαρο.


         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

33

11

11

00

00

68 - 02

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

25

11

08

01

02

26 - 17

3.

Α.Ο. Σάμης

18

11

06

00

05

25 - 20

4.

Α.Ο. Εικοσιμίας 

16

11

05

01

05

31 - 21

5.

Π.Α.Ο. Εύγερος

16

11

04

04

03

21 - 18

6.

Α.Ο. Πρόννων

15

11

04

03

04

15 - 18

7.

Α.Ο. Διλινάτων

15

11

04

03

04

18 - 21

8.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

08

11

02

02

07

21 - 38

9.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

07

11

02

01

08

08 - 35

10.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

04

11

01

01

09

12 - 55

         
Οι σκόρερ

Αναλυτικά ο πίνακας των 10 πρώτων κατά αλφαβητική σειρά 

της κατάταξης στην Α' κατηγορία

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Μπράτι Μέλι

Α.Ο. Παλληξουριακός

18

2.

Αντωνάτος Ηλίας 

Α.Ο. Παλληξουριακός

13

3.

Φίλιππας Γεράσιμος

       Α.Ο. Εικοσιμίας

       08

4.

Κουμαριώτης Παναγιώτης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

07

5.

Γιαννάτος Αντώνης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

07

6.

Καρασαββίδης Γιώργος

Α.Ο. Σάμης

06

7.

Κορσιάνος Αντώνης

   Α.Ο.Παλληξουριακός

       06

8.

Χασάι Κέβιν

Α.Ο. Διλινάτων

06

9.

Ηλιόπουλος Χάρης

Α.Ο. πρόοδος Ιθάκης

05

10.

Μπεσάι Τζούλι

ΠΑ.Ο. Κεφαλονιάς

05

**  Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με 4 ή λιγότερα τέρματα

         

         

Η επόμενη (13η) αγωνιστική
(10-11/2/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Διλινάτων - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

2.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Σάμης

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Πρόννων

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

5.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου