Κυριακή, Απριλίου 1

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΕ ΗΤΤΑ 3-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ










     Την ήττα γνώρισε η μικτή προπαίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. από την αντίστοιχη της Ζακύνθου στην αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων good League ΟΠΑΠ.
     Η ομάδα της Ζακύνθου ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πιο έτοιμη σε αντίθεση με την δική μας και η νίκη της είναι δίκαιη.
     Φάσεις και γκολ
     Στο 9΄ένα σουτ του Σπίνου λίγο έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καρούσου.
     Στο επόμενο λεπτό ύστερα από λάθη στην άμυνα ο Τσιριγώτης έγινε κάτοχος της μπάλας προχώρησε στην περιοχή και μόνος απέναντι στο Καρούσο με σουτ την στέλνει στα δίχτυα για το 0-1, παρά την προσπάθεια του Βασιλάκη να την διώξει πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας της ομάδας του.
     Το 13΄ήταν τυχερό για την μικτή μας αφού θα ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1. Συγκεκριμένα ο Βαγγελάτος με πολύ όμορφη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων θα φέρει τον Π. Τριανταφυλλίδη μόνο με τον Καμπιώτη το πλασέ του οποίου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
     Νέο λάθος της άμυνας μας και συγκεκριμένα του Νεόφυτου στο 21΄θα φέρει μόνο τον Τσιριγώτη με τον Καρούσο με τον επιθετικό όμως της Ζακύνθου να καθυστερεί με αποτέλεσμα να προλάβουν να διώξουν οι αμυντικοί.
     Τα λάθη συνεχιζόταν στην άμυνα μας και η Ζάκυνθος το εκμεταλλεύθηκε όταν στο 29΄ο Μεγαδούκας στην προσπάθεια του να διώξει την σέντρα του Τσουκαλά θα πιάσει «αέρα» η μπάλα θα φτάσει στον Τσιριγώτη που εύκολα από την μικρή περιοχή θα πετύχει το 1-2. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε και αποχώρησε ο αμυντικός των γηπεδούχων.
     Στο 39΄και 40΄ο Τσιριγώτης θα αστοχήσει ισάριθμες φορές στο πλασέ του από πολύ καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
     Στο 44΄παράλληλη σέντρα του Αθηναίου στον Βαγγελάτο στο ύψος της μικρής περιοχής το σουτ του οποίου θα καταλήξει πολύ πλάγια και θα διώξουν στην συνέχεια οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.
     1-3 στο 46΄για την Ζάκυνθο όταν το πολύ μακρινό σουτ του Ρίκου θα καταλήξει στα δίχτυα του Καρούσου που έδειξε να αιφνιδιάζεται.
     Το μόνο που κατάφερε η μικτή μας μέχρι την λήξη ήταν να μειώσει το σκορ στο τελικό 2-3 με πολύ ωραία εκτελεσμένο πέναλτι του Τριανταφυλλίδη το οποίο κέρδισε ο Αθηναίος σε ένα τράβηγμα μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς της Ζακύνθου.
     Καλή η διαιτησία του κ. Ν. Βουτσινά και των βοηθών του Θ. Λυμπερόπουλου και Χρ. Αβάζαρου.
     Οι συνθέσεις:
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Μ. Αθηναίος-Δ. Λιονάτος):Καρούσος, Βασιλάκης, Παπαδάτος, Μεγαδούκας, Νεόφυτος, Κουνάδης, Γρηγοράτος, Βαγγελάτος, Τριανταφυλλίδης, Καλιβωκάς, Αθηναίος.
Έπαιξαν και οι: Ζαπάντης, Βαλεντής, Κοκκόσης, Στρακάτος, Κουγιανός, Τραυλός, Ράπτης.
Ε.Π.Σ.Ζ. (Π. Γουσέτης):Καμπιώτης, Καλτσούνης, Κολέτσης, Μαρίνος, Μπακάλης, Ρίκος, Τσουκαλάς, Ντάτης, Τσιριγώτης, Ματαράγκας, Σπίνος.
Έπαιξαν και οι: Τσάκουλης, Καπαρέλης.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η )
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου