Σάββατο, Ιουνίου 23

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ"


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
"ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ"
2Χ2 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ H ARSENAL 
ΝΙΚΗ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΕ" ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 3-1
   Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το τουρνουά ποδοσφαίρου στην κατηγορία των Νέων που διοργανώνεται προς τιμήν του αδικοχαμένου πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας και ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Εικοσιμίας Γιώργου Λυκούδη.
     Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δυο αγώνες κάτι που τελικά δεν έγινε αφού η ομάδα του Παπυργιακού δεν προσήλθε στο γήπεδο να αγωνισθεί με αποτέλεσμα η αντίπαλος της, ομάδα της σχολής ποδοσφαίρου της Arsenal στην Κεφαλονιά να κερδίσει το παιχνίδι στα "χαρτιά" 3-0 και φυσικά τους 3 βαθμούς.
     Ο άλλος αγώνας μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Αχιλλέα Ζακύνθου διεξήχθη κανονικά με την ομάδα του Αργοστολίου να επικρατεί τελικά των Ζακυνθινών με σκορ 3-1.
     Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Μάκης Βουκελάτος, Άγγελος Καραντινός-Νεόφυτος και Νίκος Κονδάκης, ενώ για τους Ζακυνθινούς ο Στάθης Μουζάκης.
     Διαιτητής ήταν ο προπονητής του Α.Ο. Εικοσιμίας, αφού οι δεν προσήλθαν οι διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου. 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΣΧΟΛΗ ARSENAL ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
6
4 – 0
2.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
32
3.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3
34
4.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 
0
1 – 5
     Το τουρνουά συνεχίζεται κανονικά το απόγευμα με έναν πάλι αγώνα μεταξύ Αχιλλέα Ζακύνθου-Σχολής Arsenal Κεφαλονιάς στι1 19:00, αφού ο Παπυργιακός και πάλι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό, ενώ αναμένεται αύριο στον μικρό τελικό να δώσει κανονικά το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου