Πέμπτη, Ιουνίου 28










                                     ITAΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
EURO 2012: ΜΑΧΗ 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
    Συνέχεια σήμερα της αγώνων της ημιτελικής φάσης του Εuro με τον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία-Γερμανία στο «National Stadium» της Βαρσοβίας με ώρα έναρξης 21:45 και με την παρουσία 50.000 θεατών. Η νικήτρια ομάδα προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει τον τίτλο της καλύτερης Ευρωπαϊκής ομάδας στην συνέχεια και στον τελικό από την μεγάλη Ισπανία.


    Φαβορί δεν μπορεί να υπάρχει σε έναν τέτοιο αγώνα με τι ομάδες να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Η Γερμανία παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα, έχει μόνο νίκες και στο σημερινό παιχνίδι θέλει να συνεχίσει το σερί της σφραγίζοντας το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης.
    Από την άλλη όμως η φιλόδοξη «Σκουάντρα Ατζούρα» παίζοντας μέχρι τώρα όσο χρειάστηκε για να φτάσει στον ημιτελικό θέλει να είναι αυτή που στο τέλος θα πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση στον τελικό.
    Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90λεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.
    Τόσο ο Πραντέλι όσο και Λέβ δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα για την συγκρότηση της καλύτερης τους ενδεκάδας
Πιθανές ενδεκάδες:
Ιταλία: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι (Νοτσερίνο), Μοντολίβο,Μπαλοτέλι, Κασάνο.
Γερμανία: Νόϊερ, Μπόατενγκ, Λάμ, Χούμελς, Μπανστούμπερ, Σβαινστάϊγκερ, Κεντίρα (Κρος), Μίλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Γκόμεζ (Κλόζε).
Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.
Πως έφτασαν οι ομάδες μέχρι εδώ:
ΙΤΑΛΙΑ:
1 νίκη 2 ισοπαλίες 0 ήττες Ισπανία 1-1, Κροατία 1-1, Ιρλανδία 2-0.
Τέρματα: 4-2
Βαθμοί: 5
Στα προημιτελικά: Ιταλία-Αγγλία 4-2 στα πέναλτι.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
3 νίκες 0 ισοπαλίες 0 ήττες (Πορτογαλία 1-0, Ολλανδία 2-1, Δανία 2-1.
Τέρματα: 5-2
Βαθμοί: 9
Στα προημιτελικά: Γερμανία-Ελλάδα 4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου