Δευτέρα, Ιουνίου 18

EURO 2012: ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΤΟΝ 3Ο ΟΜΙΛΟ
Μάχη για μια θέση στα προημιτελικά
                                                                 
     Συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα η 3η αγωνιστική του το Euro 2012 με τους αγώνες του 3ου ομίλου. Μια αγωνιστική που θα ξεκαθαρίσει τις ομάδες που θα προκριθούν στους ημιτελικούς.
     Στις 21:45 είναι προγραμματισμένη η ταυτόχρονη έναρξη και των δυο αγώνων αφού η ΟΥΕΦΑ όπως και στους άλλους όμιλους και για όλη την αγωνιστική αποφάσισε να τους ορίζει όλους στην ίδια ώρα για προφανείς λόγους.
     Στον σπουδαιότερο αγώνα της ημέρας μεταξύ των Κροατίας-Ισπανίας οι οποίες ισοβαθμούν στην 1η θέση με 4 βαθμούς που θέλουν νίκη για να σιγουρέψουν την πρόκριση τους αφού η Ιταλία καραδοκεί στον άλλο αγώνα του ομίλου με αντίπαλο την Ιρλανδία που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει.
Σενάρια πρόκρισης:

Για τον 1ον αγώνα
  Εφόσον η μεταξύ τους αναμέτρηση λήξει ισόπαλη με 2-2, τότε θα βρεθούν χέρι – χέρι στα προημιτελικά του Euro 2012. Με ισοπαλία με 1-1, θα πρέπει η Ιταλία να επικρατήσει με τρία τέρματα διαφορά της Ιρλανδίας για να αφήσει εκτός τους Κροάτες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο νικητής αναδεικνύεται πρώτος του ομίλου και ο ηττημένος θα περιμένει το αποτέλεσμα της Ιταλίας για να μάθει αν προκρίνεται στην επόμενη φάση.
Για τον 2ον αγώνα
Σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 στο άλλο παιχνίδι και δική της νίκη, παίρνει την πρόκριση. Αν το άλλο παιχνίδι, έρθει ισόπαλο 1-1, τότε θα πρέπει να επικρατήσει της Ιρλανδίας με τρία τέρματα διαφορά. Με κάθε ισοπαλία από 2-2 και πάνω στην άλλη αναμέτρηση, τότε ό,τι και να κάνει η «σκουάντρα ατζούρα» θα μείνει εκτός διοργάνωσης!















Η βαθμολογία
Θέση
Ομάδα
Αγώνας
Νίκη
Ισοπαλία
Ήττα
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΙΣΠΑΝΙΑ
2
1
1
0
5 – 1
4
2.
ΚΡΟΑΤΙΑ
2
1
1
0
4 – 2
4
3.
ΙΤΑΛΙΑ
2
0
2
0
2 – 2
2
4.
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
2
0
0
0
1 – 7
0



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου