Κυριακή, Ιουνίου 17

EURO 2012: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2Ο ΟΜΙΛΟ
Γερμανία – Πορτογαλία ή Δανία τα φαβορί για πρόκριση
Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή η 3η αγωνιστική του το Euro 2012 με τους αγώνες του 2ου ομίλου. Μια αγωνιστική που θα κρίνει πολλά αλλά και θα ξεκαθαρίσει τις ομάδες που θα προκριθούν στους ημιτελικούς.
                         
Στις 21:45 είναι προγραμματισμένη η ταυτόχρονη έναρξη και των δυο αγώνων αφού η ΟΥΕΦΑ όπως και στον όμιλο της Εθνικής μας και για όλη την αγωνιστική σε όλους τους ομίλους αποφάσισε να τους ορίζει όλους στην ίδια ώρα για προφανείς λόγους.
Στον σπουδαιότερο αγώνα της ημέρας μεταξύ των Πορτογαλίας-Ολλανδίας όπου κατά 99% θα κριθεί και το πια ομάδα θα ακολουθήσει την Γερμανία (μόνο με θαύμα δεν θα περάσει) στην επόμενη φάση.
Οι Πορτογάλοι θέλουν νίκη ή έστω ισοπαλία σε περίπτωση ήττας των Δανών, ενώ οι Ολλανδοί περιμένουν ένα πολύ μεγάλο θαύμα για να είναι η δεύτερη ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά δηλαδή νίκη με διαφορά δυο τερμάτων επί των αντιπάλων της και συγχρόνως ήττα της Δανίας από την Γερμανία!!!!!!!!!!
                        
Την ίδια όπως είπαμε ώρα και στον άλλον αγώνα του ομίλου η πρωτοπόρος και με το απόλυτο επιτυχιών Γερμανία αντιμετωπίζει την Δανία σε έναν αγώνα που «καίει» τους Δανούς. Έτσι ακόμη και μια ισοπαλία της δίνει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο. 
Οι Δανοί θέλουν νίκη επί των Γερμανών και ισοπαλία ή ήττα των Πορτογάλων για να περάσουν σαν δεύτεροι, ενώ παίζει και το σενάριο της 1ης θέσης σε περίπτωση ήττας των Πορτογάλων και φυσικά δική τους νίκης.
Πολύ μπλεγμένα και ίσως «παράξενα» τα πράγματα ας περιμένουμε λίγο μέχρι την λήξη των παραπάνω αγώνων γιατί πολλά έχουνε δει τα μάτια μας και ίσως στην συνέχεια δουν πολλά περισσότερα!!!!!
Υπομονή και λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε την τύχη των ομάδων του 2ου ομίλου. Ποιες θα ταξιδέψουν στα σπίτια τους και ποιες θα συνεχίσουν να ζουν το όνειρο……
Η βαθμολογία

Θέση
Ομάδα
Αγώνας
Νίκη
Ισοπαλία
Ήττα
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
2
2
0
0
3 - 1
6
2.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
2
1
0
1
3 – 3
3
3.
ΔΑΝΙΑ
2
1
0
1
3 – 3
3
4.
ΟΛΑΝΔΙΑ
2
0
0
2
1 – 3
0








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου