Παρασκευή, Ιουνίου 1

ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Δικάστηκαν οι νεαροί που έκαψαν το λεωφορείο του Ολυμπιακού
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdmSZpw4nf-EnyEwrfvIgJb1OW2KwSwRYN7ayWCT8qoI7LIggAuG-vME1ieYmvmAiIFEM_Uy_C8_HpCzzVd4SAJygfxVaH6wVaynCWCxE2LJ1q6Wij-VRrSwEdENQ1ut0WA4v50GQiR8E/s640/DSC01632.JPG 



Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου και οι τρεις νέοι θεωρούνται συνυπεύθυνοι και ότι λειτούργησαν βάσει σχεδίου για τον εμπρησμό.
Οι ποινές που αποδόθηκαν είναι οι εξής:
 Στους δυο ενήλικες (21 και 23 ετών) ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.  Ο ένας κατηγορείται ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφθασαν στον τόπο του εμπρησμού και ο άλλος ότι έδωσε στον τρίτο της παρέας (τον ανήλικο) το μπουκάλι με την βενζίνη.
Ο ανήλικος παραδέχτηκε ότι έβαλε την φωτιά στην πίσω ρόδα του λεωφορείου αλλά δεν είχε σκοπό την καταστροφή του. Η ποινές του ανήλικου είναι οι εξής :
επίβλεψη από επιμελητή ανηλίκων μέχρι την ενηλικίωσή του, όταν πραγματοποιούνται αγώνες του Παναθηναϊκοί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον ένα γονέα μέχρι να τελειώσει ο άγώνας, διαγραφή από τη Λέσχη του Παναθηναϊκου, να τελειώσει το Λύκειο και να μην έχει στο εξής καμία επικοινωνία με τους άλλους δυο κατηγορούμενους.
 Στις ανωτέρω ποινές μπορεί να ασκηθεί έφεση.


πηγή:http://kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου