Πέμπτη, Μαΐου 31

ΑΚΟΜΗ ...ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ


1-0    


    Με γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 23ο λεπτό η Εθνική Ανδρών επικράτησε 1-0 της Αρμενίας στον δεύτερο φιλικό της αγώνα επί αυστριακού εδάφους, στο γήπεδο του Κούφσταϊν. Δύο χαμένα πέναλτι για την Εθνική, της οποίας η αποστολή επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα.    
     Ας δούμε πως μεταδόθηκε live  το παιχνίδι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
ΕΛΛΑΔΑ: 13.Σηφάκης- 19.Παπασταθόπουλος, 20.Χολέμπας, 8.Αβραάμ Παπαδόπουλος, 5.Κυριάκος Παπαδόπουλος, 21.Κατσουράνης, 2 Μανιάτης, 10.Καραγκούνης, 14.Σαλπιγγίδης, 22. Φορτούνης, 17.Γκέκας.
Αναπληρωματικοί: 1.Χαλκιάς, 3.Τζαβέλλας, 4.Μαλεζάς, 6.Μάκος, 7.Σαμαράς, 9.Λυμπερόπουλος, 11.Μήτρογλου, 12.Τζόρβας, 15.Τοροσίδης, 16.Φωτάκης, 18.Νίνης, 23.Φετφατζίδης.
ΑΡΜΕΝΙΑ: 1.Μπερεζούσκι- 4.Χοβσεπιάν, 5.Αρζουμανιάν, 16.Αλεξανιάν, 20.Αίραπετιάν, 6.Μικρτσιάν, 18.Μικμιταριάν, 10.Χαζαριάν, 21.Μανογιάν, 8.Μάρκος, 14.Μουσισιάν.
Αναπληρωματικοί: 12.Κασπάροφ, 15.Μικογιάν, 7.Γεντισαριάν Αρτούρ, 11.Σαρκίσοφ, 3.Γιουσπασιάν, 17.Γεντισαριάν Αρτάκ, 19.Μποντογιάν, 9.Χοβνανισιάν, 13.Χαρογιάν.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Χάρταμ από την Αυστρία με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βίσλινγκ και Έντερ, ενώ 4ος διαιτητής ο επίσης Αυστριακός Γκρόμπενλικ.
4': Πρώτη καλή στιγμή για την Εθνική. Ο Μανιάτης πλαγιοκόπησε από δεξιά τη άμυνα της Αρμενίας, έβγαλε φαρμακερή σέντρα, αλλά ο Γκέκας δεν πρόλαβε τη μπάλα και οι αμυντικοί των αντιπάλων μας απομάκρυναν τη μπάλα.
6': Τρία συνεχόμενα κόρνερ, τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα, ήταν η απόρροια της συνεχούς πίεσης που άσκησε η Εθνική Ομάδα το τελευταίο λεπτό.
7': Καλή στιγμή για την Αρμενία. Ο Μουσινιάν βρέθηκε μέσα στην ελληνική περιοχή, έπιασε το σουτ, αλλά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με προβολή παραχώρησε κόρνερ.
10': Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική. Ο Φορτούνης κέρδισε φάουλ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο Καραγκούνης με ωραία εκτέλεση έφερε τη μπάλα στη μικρή περιοχή της Αρμενίας, ο Σαλπιγγίδης πρόλαβε την έξοδο του Μπερεζούσκι και τον Αρζουμανιάν, αλλά η "σκαστή" κεφαλιά που έπιασε πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
23': 1-0! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αρμενίας.
27': Νέα καλή στιγμή για την Εθνική. Ο Σαλπιγγίδης πλαγιοκόπησε από δεξιά την άμυνας της Αρμενίας, έβγαλε τη σέντρα, αλλά για λίγο ο Γκέκας δεν βρήκε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.
30': Νέα μεγάλη στιγμή για την Εθνική. Μετά από πανέμορφη συνεργασία του Γκέκα με τον Φορτούνη, ο τελευταίος έβγαλε τη μπάλα στην πλάτη της αρμενικής άμυνας για τον Μανιάτη, αυτός έκανε ωραίο γύρισμα προς τον Γκέκα, αλλά το δυνατό σουτ του διεθνούς φορ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μικρτσιάν.
30': Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
37': Σημαντική στιγμή για την Εθνική. Ο Καραγκούνης ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή της Αρμενίας, έπιασε ένα δυνατό και διαγώνιο σουτ, αλλά ο Μπερεζούσκι με θαυμάσια εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
43': Καλή στιγμή για την Εθνική. Ωραία σέντρα από τον Παπασταθόπουλο βρήκε τον Φορτούνη στην περιοχή, αλλά τη "σκαστή" κεφαλιά του απόκρουσε σταθερά ο Μπαρεζούσκι.
Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του α' ημιχρόνου
.

Αλλαγές για την Εθνική Ομάδα. Ο Σαμαράς στη θέση του Φορτούνη και ο Φωτάκης στη θέση του Καραγκούνη.
Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του β' ημιχρόνου.
48': Καλή στιγμή για την Αρμενία. Ο Μάρκος βρέθηκε έξω από την ελληνική περιοχή, έπιασε δυνατό φαλτσαριστό σουτ, αλλά με εκπληκτική εκτίναξη στην αριστερή του γωνία ο Σηφάκης απομάκρυνε ενώ στη συνέχεια νέο σουτ του Μικρτσιάν πέρασε άουτ.
59': Αλλαγή για την Αρμενία. Ο Μπαντογιάν στη θέση του Μανογιάν.
60': Αλλαγές για την Εθνική. Ο Τζαβέλλας στη θέση του Χολέμπας, ο Φετφατζίδης στη θέση του Γκέκα και ο Μάκος στη θέση του Παπασταθόπουλου.
61': Μεγάλη ευκαιρία για την Αρμενία. Ο Μικμιταριάν βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την ελληνική περιοχή, αλλά το δυνατό φαλτσαριστό σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
68': Νέα μεγάλη στιγμή για την Αρμενία. Από λάθος εκτιμήσεις των αμυντικών μας η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο μέσα στην περιχή Μάρκος, το σουτ του οποίου, όμως, πέρασε άουτ.
70': Πέναλλτι για την Εθνική Ομάδα. Ο Σαμαράς μπήκε στην πριοχή της Αρμενίας και σπρώχτηκε πεντακάθάρα από πίσω από τον Χοβσεπιάν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
71': Χαμένο πέναλτι για την Εθνική. Ο Σαμαράς ανέλαβε την εκτέλεση της παράβασης που κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο Μπερεζούσκι τον "ψάρεψε" και με πανέμορφη εκτίναξη στην αριστερή του γωνία απόκρουσε σταθερά τη μπάλα.
73': Αλλαγή για την Αρμενία. Ο Αρτούρ Γεντισαριάν στη θέση του Μάρκος.
76': Απίστευτη ευκαιρία για την Εθνική. Ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης βρέθηκαν μόνοι αμαρκάριστοι μέσα στην περιοχή της Αρμενίας, αλλά ο Μπερεζούσκι τους νίκησε και τους δύο μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα.
77': Καλή στιγμή για την Αρμενία. Ο Μικμιταριάν βρέθηκε έω από την ελληνική περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.
78': Αλλαγή για την Αρμενία. Ο Μικογιάν αντί του Αλεξανιάν.
82': Με καταπλητική προβολή ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σταμάτησε το σουτ που επιχείρησε ο Μικμιταριάν, που είχε βρεθεί προς στιγμή αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή μας.
85': Αλλαγή για την Εθνική. Ο Μήτρογλου στη θέση του Σαλπιγγίδη.
85': Δεύτερο πέναλτι υπέρ της Εθνική. Ο Φετφατζίδης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μικρτσιάν.
86': Κίτρινη κάρτα στον Αρτούρ Γεντισαριάν.
86': Νέο χαμένο πέναλτι για την Εθνική. Ο Κατσουράνης ανέλαβε αυτή τη φορά την εκτέλεση της παράβασης που κέρδισε ο Φετφατζίδης, αλλά ο Μπερεζούσκι τον "ψάρεψε" και αυτόν και με εκπληκτική  εκτίναξη στη δεξιά του γωνία απομάκρυνε τη μπάλα.
86': Κίτρινη κάρτα στον Χαζαριάν.
88': Αλλαγή για την Αρμενία. Ο Σαρκίσοφ στη θέση του Χαζαριάν.
Πηγή:
http://www.epo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου