Τετάρτη, Μαΐου 23

U-19:Ελλάδα-Τουρκία 3-0


EURO U-19 2012: Ελλάδα-Τουρκία 3-0

     Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012 έκανε η Εθνική Νέων, ύστερα από τη θριαμβευτική νίκη με σκορ 3-0 επί της Τουρκίας, στη πρεμιέρα του 5ου ομίλου της elite round που διεξάγεται στη Δανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αξιοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο την καθολική υπεροχή της, φτάνοντας στην πολύτιμη νίκη με τα γκολ του Διαμαντάκου (66΄, 75΄) και Μαυρία (93΄).
Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (69΄ Κασαπάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (81΄ Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας (85΄ Μπακασέτας), Κουρμπέλης
Τουρκία: Οζιγκίτ, Καρτάλ, Βελιόγλου, Ατασεβέν, Ουκάν (51΄ Τουρκ), Καλχάνογλου (62΄ Γκιουλέρ), Ουνσάλ, Σαχίν (73΄ Ντενίζ), Καραμάν, Τεκερσί, Γιγκίτογλου
     Ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης Μάρκο Φριτζ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ουνσάλ, Τουρκ και Γιγκίτογλου. 
     Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Νέων είναι την Παρασκευή 25/5 κόντρα στην Κύπρο (ώρα 16:00, γήπεδο Gentofte).
Κώστας Τσάνας: «Το πρώτο βήμα έγινε».
Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας, έκανε δηλώσεις στο epo.gr μετά τη λήξη της νικηφόρας πρεμιέρας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον 5ο όμιλο της elite round του EURO 2012: 
«Ήταν σημαντική αυτή η νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου. Κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και, πλέον, απομένουν άλλα δύο. Το ματς κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι τους αξίζει να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση. Τους συγχαίρω για την πολύ καλή τους εμφάνιση, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν φτιάξει μεταξύ τους ένα υπέροχο κλίμα. Οι πανηγυρισμοί για το 3-0 ανήκουν στο παρελθόν, τώρα αρχίζουμε δουλειά για τον επόμενο αγώνα με την Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου