Παρασκευή, Μαΐου 18

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ 1η ΤΗΣ NIKH Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ;















     Την Κυριακή το μεσημέρι στις 2 και 30 μ.μ. στο Δημοτικό Κεραμειών η Εικοσιμία θα προσπαθήσει να πάρει, επιτέλους την πολυπόθητη 1η της νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αχαϊκής σπάζοντας την κατάρα και συγχρόνως την φετινή της ατυχία στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της.
     Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τις δυο ομάδες αφού η Αχαϊκή έχει σωθεί και μάλιστα με πολύ καλή παρουσία, ενώ η Εικοσιμία ως γνωστόν εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει την «μάχη» της παραμονής. Για τους γηπεδούχους όμως είναι πλέον θέμα γοήτρου η νίκη αφού κινδυνεύουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη με μια πολύ αρνητική εξέλιξη, αφού θα είναι η ομάδα που δεν θα έχει κερδίσει κανέναν βαθμό σε μια ολόκληρη περίοδο στο πρωτάθλημα (έναν που κέρδισε στο γήπεδο τον έχασε στα “χαρτιά”).

     Η Αχαϊκή από την άλλη σαφώς πιο ποιοτική ομάδα θέλει να κλείσει την χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα και σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων να τερματίσει ακόμη και στην 3η θέση.
     Ο Δημ. Ζησιμάτος εκτός από τα γνωστά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Κ. Κουμαριώτη. Κατά τα άλλα θα κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο την πρώτη νίκη της ομάδας του.
    Διαιτητής ο κ. Γ. Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σιδέρη και Δουλαβέρη από την Ηλεία.
     Ο αγώνας όπως προείπαμε είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 2:30 μ.μ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
   Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου και την 25η αγωνιστική δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή και στην «ουρά» και οι ομάδες θα αγωνισθούν μόνο για το γόητρο και την ιστορία τους.
   Ο πρωταθλητής Παναιγιάλειος θα πάρει τους τρεις βαθμούς από τον Τριαταϊκό χωρίς να ιδρώσει.
  Το δεύτερο και αήττητο Πανόπουλο ταξιδεύει στην Πάτρα με αντίπαλο την Θύελλα στο «Φ. Αραβαντινός» με μοναδικό στόχο την νίκη και την διαφύλαξη του αήττητου, ενώ και η Θύελλα στο τελευταίο φετινό της παιχνίδι θέλει να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.
   Στις Βρασιές αγωνίζεται ο Πάμισος Μεσσήνης και θέλει νίκη απέναντι στους ασταθείς γηπεδούχους με στόχο το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
   Στην Αμαλιάδα στο ντέρμπι των «κατάδικων» ο Αστέρας θέλει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Γυθείου ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αποχαιρετήσει την έδρα του όπως και την κατηγορία με θετικό τρόπο.
   Σπουδαίο παιχνίδι για το γόητρο, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς και την τελική κατάταξη όπως και τα πλασαρίσματα στην τελική βαθμολογία διεξάγεται στον   Λάππα με την τοπική ομάδα σαφώς βελτιωμένη τελευταία να θέλει νίκη.
  Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Α.Ο. Τσιλιβί-Διαγόρας Βραχνείκων και Παναιγιάλειος-Τριταιϊκός δεν θα διεξαχθούν αφού οι ομάδες από την Αχαΐα και την Ζάκυνθο έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα!
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΖΩΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΜΠΑΡΙΩΤΗΣ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΕΦΑΛ/ΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ)
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΪΖΗΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΑΧΑΪΚΗ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
ΣΙΔΕΡΗΣ
ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ
4.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ.
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
ΝΙΚΑΣ
ΣΑΜΕΤΑΪ
5.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ.
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
ΦΑΣΟΥΛΗΣ
ΧΑΣΑΠΗΣ
  • Τα παιχνίδια Α.Ο. Τσιλιβί-Διαγόρα Βραχνείκων και Παναιγιαλείου-Τριταιϊκού δεν θα διεξαχθούν αφού αποχώρησαν από το πρωτάθλημα οι ομάδες από την Πάτρα και Ζάκυνθο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 24 αγώνες)


Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
67
54 – 15
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
56
50 – 11
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
45
37 – 16
4.
ΑΧΑΪΚΗ
42
32 – 19
5.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
41
34 – 24
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
40
40 – 23
7.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
40
38 – 24
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
33
34 – 29
9.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
32
33 – 28
10.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
30
30 – 38
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
29
31 – 32 
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
12
20 – 61
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 – 56
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 57

  •   Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
  • Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
  • Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
  • Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26η 28-5-12)


Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
3.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
5.
ΑΧΑΪΚΗ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ

ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
Και τώρα ο πρωταθλητής
Με τον αγώνα Ερύσσου – Ανωγής ανοίγει αύριο Σάββατο η αυλαία των αγώνων της φάσης των τελικών των playoffs της Γ΄ κατηγορίας για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ          Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ














ΤΟ ΠΑΝΩ «ΧΕΡΙ» ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 















   Στα Μακρυώτικα το Σάββατο το απόγευμα 19-5-12 και ώρα 6 μ.μ., ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των τελικών των playoffs με τον πολύ σπουδαίο αγώνα μεταξύ της Ερύσσου και της Ανωγής. Ένα παιχνίδι που σίγουρα και οι δυο ομάδες με εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους την επόμενη περίοδο στη Β΄ κατηγορία και απαλλαγμένες από το άγχος της ανόδου, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.
   Η γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να κάνουν το πρώτο όσο και σημαντικό βήμα που θα τους χρήσει φαβορί για τον τίτλο.
  Οι φιλοξενούμενοι πάνε αποφασισμένοι στα Μακρυώτικα για το καλύτερο αποτέλεσμα και αν είναι δυνατόν το σπάσιμο της έδρας των γηπεδούχων, πράγμα που θα τους φέρει πολύ κοντά στο στόχο τους. Βέβαια στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος έχουν δυο ήττες από τους γηπεδούχους και θα πρέπει να βρούν το τρόπο που θα τα καταφέρουν.
   Εκτός του Tavani G. ο Γ. Βρυώνης βλέπει την ομάδα του να είναι πάνοπλη χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα και έτοιμη για την νίκη.
Το «δίδυμο» Μαλλιώρη-Ζαφειράτου από την άλλη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται μεγάλη «μάχη» για την τελική επικράτηση.
   Φαβορί: Δεν θα χρήσουμε κάποια από τις δυο ομάδες αφού πιστεύουμε ότι και οι δυο είναι ικανές για κάθε αποτέλεσμα.
    Αποτέλεσμα πρωταθλήματος: Νίκες της Ερύσσου 2-1 στα Μακρυώτικα και 1-0 στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου.
   Διαιτητής ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Κομητόπουλος και Δημ. Βασιλόπουλος.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS


Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου