Παρασκευή, Μαΐου 25

1ο ΔΙΕΘΝEΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BEACH SOCCER

   ΑΝΟΙΞAN OI ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 1ου  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ BEACH SOCCER













     Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα σε αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου το 1ο Διεθνές σεμινάριο beach soccer με την παρουσία του Ιταλού Michelle konti από την FIFA, ο οποίος είναι καθηγητής – διαιτητής του αθλήματος beach soccer και του Κύρου Βασσάρα μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας της Ε.Π.Ο..
Κύρος Βασσάρας
Michelle konti
 Τα πάντα ήταν έτοιμα από άποψης οργάνωσης από τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και τον Μάκη Μαζαράκη υπεύθυνο του σεμιναρίου ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της σε ένα πολύ μεγάλο γεγονός για την Κεφαλονιά και το τοπικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η Κεφαλονιά θα γίνει η έδρα της Εθνικής Ελλάδος για τις Διεθνείς της υποχρεώσεις.

     Τους προσκεκλημένους καθώς και τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Μαζαράκης, ο οποίος χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή ημέρα και πρωτοπόρα την Ένωση στο θέμα του beach soccer, ενώ χαιρετισμούς απήυθηναν οι:
Κύρος Βασσάρας και ο Ιταλός εκπαιδευτής Michelle konti. Επίσης διαβάστηκαν χαιρετισμοί του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Σοφοκλή Πιλάβιου και του προέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Δημήτρη Σαρρή.
     Το σεμινάριο παρακολούθησαν 48 από τους δηλωθέντες αρχικά 52 υποψηφίους.
     Το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Χρ. Μάνθος από την Αχαΐα και ο κ. Μ. Σπυράκης από την Λακωνία.
     Μεταξύ των υποψηφίων είναι οι κ.κ. Μαζαράκος από την Άρτα πρώην διαιτητής Super League και ο Αγγ. Αδαμόπουλος από την Ηλεία καθώς και πολλοί άλλοι εν ενεργεία διαιτητές.
     Δήλωση προέδρου Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ε. Μαζαράκη:

Μια ακόμη προσφορά της Ε.Π.Ο. στο νησί μας είναι  αυτή η Πανελλήνια σχολή beach soccer. Μια ακόμη είναι το γήπεδο του αθλήματος που θα γίνει στον Ενωσιακό χώρο στα Φαρακλάτα.
Το νησί μας προσφέρεται να γίνει η Μεσογιακή Μητρόπολη του αθλήματος και είναι τιμή και για μένα που μου ανατέθηκε η ευθύνη της Εθνικής ομάδας».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου